Başarılı Sporcunun Tek Dileği İzmir'de Şampiyonluk - Son Dakika
Yerel

Başarılı Sporcunun Tek Dileği İzmir'de Şampiyonluk

Başarılı Sporcunun Tek Dileği İzmir\'de Şampiyonluk

Ekiz Yumurta Foça Basketbol’un son transferi Dilek Dedeoğlu, bol kupalı parlak kariyerini basketbola başladığı İzmir’de şampiyonluk yaşayarak sürdürmek istiyor.

09.02.2016 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekiz Yumurta Foça Basketbol'un son transferi Dilek Dedeoğlu, bol kupalı parlak kariyerini basketbola başladığı İzmir'de şampiyonluk yaşayarak sürdürmek istiyor.

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi B Grubu'nda son 10 maçını kazanarak zirve keyfi süren Ekiz Yumurta Foça Basketbol kulübü, ligdeki başarılı mücadelesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Üç hafta önce kadroya katılan eski milli oyuncu Dilek Dedeoğlu ise kariyerini şampiyonluk yaşayarak sürdürmek istiyor. İzmir'de DSİ altyapısında başladığı basketbol kariyerine 18 yıl sonra geri dönerek Ekiz Yumurta Foça Basketbol Kulübü ile devam eden Dedeoğlu, İzmir'de hiç şampiyonluk yaşamadığını ve bunu başarmak için Foça'ya geldiğini söyledi.

Takımın hedefleri olduğunu ifade eden başarılı oyuncu, "Ekiz Yumurta Foça Basketbol'un uzun süreli ve hedefleri olan bir takım olması, Foça'da bana sıcak ve samimi bir aile ortamının oluşturması gelişimin en önemli nedenleri oldu. Burada takım olarak bize sağlanan bir çok imkan Süper Lig kulüplerinde bile yok. Bu havayı soluyor olmak çok büyük bir avantaj. En önemlisi Başantrenörümüz Erman Okerman'ın bu takımın başında olması ve birbirinden değerli oyuncuların bulunması benim burada olmamda çok büyük etken oldu. İzmir'de başladığım kariyerimde şampiyonlukları Güre Belediyesi, Tarsus Belediyesi ve Ormanspor'da yaşadım. Yani kariyerimde İzmir'de kaldırdığım bir kupa bulunmuyor. Ekiz Yumurta Foça Basketbol'da bunu da başarmak en büyük hedeflerimden biri" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Sporcunun Tek Dileği İzmir'de Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement