Başarının Sırrı Doğruluk ve Azim - Son Dakika
Güncel

Başarının Sırrı Doğruluk ve Azim

Başarının Sırrı Doğruluk ve Azim

İçinizdeki Girişimciyi Harekete Geçirin panelinde sırlarını anlatan genç ve başarılı girişimciler her işin başında doğru olmanın ve bu yolda yılmadan azimle mücadele edilmesi gerektiği belirttiler.

21.11.2014 11:35  Güncelleme: 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Sargın Genç Girişimcilerin Paneline Katılarak Destek Verdi. İznik TSO Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen panele katılarak destek veren Belediye Başkanı Osman Sargın, Panelde genç ve tecrübeli girişimcileri dinledi.

127 ülkede kutlanan Global Girişimcilik Haftası kapsamında İznik TSO Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen Bursa Ticaret Borsası İznik Temsilciliği toplantı salonunda gerçekleşen panel, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başladı.

İznik TSO Meclis Bşk. yardımcısı Selda Meriç ve Yönetim Kurulu Bşk. Mahmut Dede'nin açılış konuşması ardından Markalaşma ve belgelendirme sektöründe faaliyet gösteren Tülin Tüzün, Zeytinyağ sektöründen Nazlıgül Ünal ve hizmet sektöründe adını Köfteci Yusuf ile özdeştiren Yusuf Akkaş, tecrübe ve deneyimlerin yanı sıra başlangıç hikayelerini de katılımcılarla paylaştı.

Belediye Başkanı Osman Sargın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, Kamu Kurum ve Kuruluşların yanı sıra Sivil Toplum Örgütleri, Firma temsilcileri katıldı.

İçinizdeki Girişimciyi Harekete Geçirin panelinde sırlarını anlatan genç ve başarılı girişimciler "Her işin başında doğru olmak ve bu yolda yılmadan mücadele edilmesi gerekiyor. Zorluklar sizi bekliyor. Her girişimcinin hayatında da böyledir. Zor günler geçirebilirsiniz. Başarının sırrı bildiğin yolda doğru hareket etmek ve yılmamak, nefes alıp tekrar yola devam etmektir. Özellikle kadın girişimcilerin her geçen gün çeşitli sektörlerde daha çok yer almaktadır" dediler.

Program sonunda Panelistlere İznik TSO Başkanı Mahmut Dede ve İTSO Meclis Başkan Yardımcısı Selda Meriç tarafından İznik çinisi verildikten sonra Panel, mini kokteyl ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başarının Sırrı Doğruluk ve Azim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement