Başbakan Adıyaman'dan Mutlu Ayrıldı - Son Dakika
Güncel

Başbakan Adıyaman'dan Mutlu Ayrıldı

Başbakan Adıyaman\'dan Mutlu Ayrıldı

Adıyaman Belediye Başkanı M.Necip Büyükaslan, toplu açılışları yapmak üzere ilimize gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman'dan mutlu ayrıldığını belirterek, alanı dolduran herkese teşekkür ettiğini söyledi.

17.09.2013 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbkan Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman'dan memnun ayrıldı. 810 Milyon tutarındaki yatırımların sayın başbakanın uğurlu elleriyle açmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan;

"İlimizde düzenlenen toplu açılış törenine sayın başbakanımızın yanı sıra değerli eşi Emine Erdoğan Hanfendi, Kızı Sümeyye Erdoğan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Çelik ve Menderes Türel, Çevre illerimizin milletvekilleri ve belediye başkanlarının katılımı bizleri ayrıca onurlandırmıştır" dedi.

Başbakanın havaalanından Adıyaman Valilik Meydanına gelene kadar halkın yoğun ilgisiyle karşılaştığını belirten Başkan Büyüküslan;

"Havaalanından Adıyaman Valiliği önüne gelene kadar vatandaşlarımız sayın başbakanımıza yoğun sevgi gösterisinde bulundular. Toplu açılış töreninin yapıldığı alanı saatler öncesinden dolduran vatandaşlarımız sayın başbakanımızın ve birbirinden değerli bakanlarımızın alana girmesiyle çok büyük bir coşku yaşandı. Konuşmasında her zaman olduğu gibi Adıyaman'a olan sevgisini yineleyen sayın başbakanımız gezi olaylarında bu olayı gerçekleştirenlere Adıyaman halkının prim vermediğini belirterek, Adıyaman'ın mayasının temiz olduğunu ifade etmesi kent olarak bizleri onurlandırmıştır. Sayın başbakanımızın yaptığı konuşma esnasında halkımızın yapmış oldukları sevgi gösterisi, tezahüratlar sayın başkanımızın ve beraberindeki heyetin ilimizden mutlu bir şekilde ayrılmasına vesile olmuştur. Bu vesileyle ilimize yapılan yatırımların baş mimarı olan dünya lideri sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, değerli eşleri Emine Erdoğan Hanfendiye, Kızı Sümeyye Erdoğan'a, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım'a, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin'e, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Mehdi Eker'e, Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek'e, Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı'ya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Çelik ve Menderes Türel'e, Çevre illerimizin milletvekilleri ve belediye başkanlarına, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'a, AK Parti Grup Başkanvekilimiz Ahmet Aydın'a, AK Parti Adıyaman Milletvekillerine, AK Parti İl Teşkilatına, İl Jandarma Komutanımıza, İl Emniyet Müdürümüze, Alanda görev alan herkese, İl Sağlık Müdürlüğümüze, İl Dışından Gelen İşadamlarımıza, Kurum Müdürlerimize, Belediye Çalışanlarımıza ve alanı dolduran değerli Adıyamanlı hemşehrilerimize partim ve belediyem adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başbakan Adıyaman'dan Mutlu Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement