Başbakan Ahmet Davutoğlu Açıklaması - Son Dakika
Politika

Başbakan Ahmet Davutoğlu Açıklaması

Başbakan Ahmet Davutoğlu Açıklaması

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Nevşehir mitinginde, 12 yıllık atılım dönemi sonrasında ikinci yarının başlayacağını söyledi.

18.05.2015 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Nevşehir mitinginde, 12 yıllık atılım dönemi sonrasında ikinci yarının başlayacağını söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Nevşehir'deki Türk Telekom Meydanı'ndaki konuşmasında, "3 haftadır muhalefete sesleniyorum. İktidar partisi genel başkanı olarak eğer birinci parti olmazsak görevi bir başka kardeşime bırakırım dedim. Onlar kıvırtıyorlar. CHP Genel Başkanı oyum düşmezse koltuğu bırakmam diyor. MHP Genel başkanı da koltuğu bırakmam diyor. HDP eş başkanı barajı aşmazsam suç bende olursa barakım diyor. Onlar için koltuk önemli. Bizim için millet önemli. Bizim için millete hizmet edecek çok yıllar var. 12 yıllık atılım dönemi sonrasında ikinci yarı başlıyor. Milletimiz ile meydanlara çıkıp nice zaferler kazanacağız" dedi.

Başbakan Davutoğlu, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Bir araya gelerek AK Parti'yi durdurmaya çalışıyorlar. Bir araya geldiler. CHP, HDP ile paslaşıyor. Ben bunlara CHDP diyorum. Diğer tarafta MHP 2002'de iktidardayken bahçeli başbakan yardımcısıyken koltuğu bırakıp gitmedi mi? O da eski Türkiye alışkanlıklarına dönmek istiyor. Dördü ETP olur Eski Türkiye Partisi. Eski Türkiye ne demek 90'lı yıllarda koalisyon demek. Kılıçdaroğlu 'İktidar olursak Kemal Derviş'i bakan yapacağım' diyor. Eski Türkiye bunlar. Eski Türkiye kalıntıları bunlar.

Nevşehirliler bu fırsatçılara karşı üç kardeşimizi omuz omuza gönderelim. Maçın ikinci yarısı başladığına göre bu sefer de 3-0 yapmak Nevşehir'e yakışır.

12 yıl içinde durmadık çalıştık ve Türkiye Cumhuriyeti kendi helikopterini yapıyor. Milliyetçilik lafla olmaz, milletin itibarını korumakla, devletin itibarını korumakla olur. Kendi tüfeğimizi yapıyoruz, kendi tankımızı yapıyoruz. Bu itibarlı ülkeyi 2023'te öyle bir teknolojik seviyeye ulaştıracağız ki gök yüzünde milli savaş uçağı uçacak. 12 yılda 737 hastane yaptık. 189 adalet sarayı yaptık. 117 yeni üniversite açtık. Onlar milliyetçilik taslar ama devletin onurunu AK Parti korur.

Çok acı yıllar yaşadık. 70'li yıllarda çok büyük kayıplar verdik. O günlere yeniden dönmek isteyenler olabilir biz 78 milyonun kardeşliğine inanıyoruz. Bu ülkede etnik ve mezhebi farklılık yapan olursa onların karşısında dimdik duracağız.

7 haziran seçimleri önemli, 7 haziran seçimlerinde milli birliği ve ekonomik kalkınmayı sürdürmek için, istikrar için Ak Parti deyin". - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Ahmet Davutoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement