Başbakan Final Mitinginde Vatandaşlara Sürpriz Yaptı - Son Dakika
Güncel

Başbakan Final Mitinginde Vatandaşlara Sürpriz Yaptı

Başbakan, Konya mitinginde kendisine destek veren Bosna Hersek Cumhurbaşkanı'na 3G ile bağlanarak sürpriz yapıp meydandakilere "Destek" konuşmasını dinletti.

09.08.2014 16:48  Güncelleme: 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Konya'da düzenlenen mitinge katıldı. Meydanda yüzbinlerce vatandaşa hitap eden Erdoğan "Belki bu benim son mitingim olacak." diyerek veda konuşması yaparken bu sırada meydandakilere bir de sürpriz yaptı.

Başbakan kendisine destek veren Bosna Cumhurbaşkanı ile meydandan 3G teknolojisi ile canlı bağlantı kurarak miting alanındaki vatandaşlara Bosna Cumhurbaşkanı'nın destek konuşmasını dinletti ve ardından Cumhurbaşkanı'na "Biz her zaman Bosna'nın yanındayız. Biz her zaman kardeşiz" dedi.

"BELKİ DE BU BENİM SON MİTİNGİM"

Başbakan Erdoğan, "Ablalar yarın sabaha kadar çalışıyoruz. Bizim ablalarımız burada. Sandıkları patlatacağınıza inanıyorum. Sakın ha sandıktan tutanaklarınızı almadan ayrılmayın. Her türlü hileye o tutanakla cevap vereceksiniz. Bağışçılar burada önemli. Şu ana kadar 1,5 kardeşimiz bağışta bulundu sağ olsunlar. 57 milyon TL bağışta bulunuldu şu ana kadar. 1 lira da olsa, 5 lira da olsa yatıranın muhalefete vereceği bir cevap var. Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı olarak belki de bugün benim son mitingim. İstedim ki kapanışın duasını da Konya yapsın." diye konuştu.

İşte Başbakan Erdoğan'ın Konya'da yaptığı açıklamalardan satırbaşları:

"KONYA MÜCADELEMİZİN İLHAM KAYNAĞISIN"

"Sen vefanın şehrisin Konya. Sen Selçuklu'nun başkentisin. Sen bizim kadim mücadelemizin ilham kaynağısın. Sen sevdamsın Konya. Sen kutup yıldızımsın Konya. Bir kitabı kapatıp yeni bir kitabı açarken bunu senin görmeni istedim Konya. Yeni bir yola çıkarken senin de olmanı istedim Konya. Sen elinle, dilinle bizimlesin. Bu manzarayı şu an tüm Türkiye seyrediyor. Bu manzarayı hayranlıkla izliyorlar, belki de sevinç gözyaşlarıyla izliyorlar Konya. Sizin bu duruşunuz, dualarınız Bağdat’tan, Musul’dan, Erbil’den bile duyuldu, "Amin" denildi.

"GERİ ADIM ATMAYACAKSINIZ"

Sesiniz Kilis’ten, Gaziantep’ten duyuldu. Sizin birliğiniz, kardeşliğiniz mazlumları kurtaracak. Dimdik durmaya devam edeceksiniz. Dik duracağız diklenmeyeceğiz. Geri adım atmayacaksınız. Bir büyük mücadeleyi bir fethe ulaştırdınızSizlerin her biri bir Alparslansınız bunu unutmayın. Bizi tahkir edenlerin dönemleri geçti. Konya’nın camilerini yıkıp ahır yapanlar gitti. Bizim inançlarımızı aşağılayanlar kaybetti. Artık millet kazandı. Millet sarsılmaz şekildeki egemenliğini ilan etti. Milletimize sahip çıkıyoruz. Dedik ki mitingimizi Konya’da yapalım. Burada noktayı koyuyoruz ama bu tabloyu gördükten sonra yarın Konya tarih yazacak. Artık saatleri konuşuyoruz.

"HANGİ YÜZLE MİLLETİN KARŞISINA ÇIKIYORLAR"

Bunlar hangi yüzle milletin karşısına çıkıyorlar. Bunlarda yüz yok ki o yüzden iki tanesi sipariş adayla çıktılar. Yarın birilerinin de sayfası kapanacak. Yaıın o yüzden çok önemli. Yarın farklı olacak. Eski Türkiye geride kalacak. Milletin arzusunu reddeden devlet anlayışı geride kalmıştır. Baş örtüsü meselesi. Ahh kardeşlerim ahh. Şu baş örtülü kardeşlerim ne zulme uğradı bee. Bu ülkede ayrımcılık yaptınız. Siz okuyabilirsiniz, siz başörtülü olanlar ancak hizmetçi olabilirsiniz dedi. Bu muhafazakar Ekmel de bunların adayı. Eyy yavrummm tövbe tövbee. Tencere kapak meselesi. Kızlar önemli üniversitelere gireceksiniz göreceğim, başaracaksınız.

"GENÇLERE GÜVENİYORUZ"

Bunların hayatı istismar. Ya olduğunuz gibi görünün, ya da göründüğünüz gibi olun. Gençler biz seçme ve seçilme yaşını 30 yaştan 25’e indirdik. Güya da profesör. Biz diyor meclisi çoluk çocuğa mı bırakacağız. Sen ne biçim profesörsün. Biz 25’e indirdik ama yetmez ama şimdi 18’e indireceğiz. Biz 21 yaşında karanlığı kapatıp aydınlığa açan Fatih’in torunlarıyız. Gençlere güveniyoruz, meclisi onlara da açacağız. Genç ve dinamik bir kadroyu dünyaya kazandıracağız.

MHP VE CHP SEÇMENİNE SESLENDİ

MHP’ye gönül veren ülkücülere sesleniyorum. Kimin peşinden gittiğinizin bir muhasebesini yapın. CHP’ye gönül verenler bir kez daha düşünün. Savaş Ay’ın programını izlediniz mi? Rezilliği izlediniz mi? Sırıtıyor ya sırıtıyor. 3 yaşındaki çocuğun kolu kesiliyor ama sırıtıyor. Sorumlu olan sensin. Faturayı bakana kesmek istiyor. Bütün bu pisliklerin üzeri böyle kapatıldı. İsmini vermeyeceğim bir bakan '5 milyar dolar dolandırdı.' dedi, Rahşan affıyla yırttı. Yaşar Okuyan ya ismini vereyim. Kendisinin açıklaması var."

Başbakan Final Mitinginde Vatandaşlara Sürpriz Yaptı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Başbakan Final Mitinginde Vatandaşlara Sürpriz Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (55)

  • ALOS: İNŞALLAH SON MİTİNGİN OLUR, TVLERDE SENİ GÖRMEKTEN GINA GELDİ 44 30 Yanıtla
  • kraliçe: mhp li olarak oyum sana uzun adam catı cökmüş 41 16 Yanıtla ORJİNAL: ÇATI FALAN KALMADI YANDI 0 0 Mardinliii: Gel kardeş bir olup dirlik olacaz. Biz birlikte türkiyeyiz. 0 0
  • ali gel: Karizma konuşuyor arkadaş. Bölücüler ve plajcılar kıskansın. . . Türk kafatasçı ırkçıları, kürt kafatasçı ırkçıları ile plajcılar kıskansın. . . 21 33 Yanıtla
  • Cocuklar duymasin: Halkin adami hakkin aşığı, o milyonların umut ışığı. İnandığı yolda giden , yıllardır beklenen lider receptayyiperdoğaannn.... 20 31 Yanıtla
  • reis: Allah yar ve yardımcın olsun ülkemize herzaman senin gibi yigitler nasip etsin Rabbim 37 12 Yanıtla Çiçekler açmadı: Sabret reis analar ne evlat lar doğurdu çok az kaldı 0 0
  • HACK-C5 TURKUAZ: TURKUAZ SEÇİM TAHMİNLERİ. . : Recep Tayip ERDOĞAN (56. 4) Ekmeleddin İHSANOĞLU (32. 2) Selehattin DEMİRTAŞ (11. 4) BAŞKANLIK SİSTEMİ TÜRKİYEYE HAYIRLI OLSUN. . (BAŞKAN RECEP TAYİP ERDOĞAN) 19 29 Yanıtla
  • 1453 kartallar1: CUMHURBAŞKANIM BİZ MİLLET OLARAK SANA MİTİNG YAPTIRIRIZ. . . BU GEZİ ZEKALILAR ÇAPULCU HAİNLER SOKAGA DÖKÜLÜRSE 25 18 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement