Başbakan'dan, Kılıçdaroğlu'na: Asıl Senin Yaptığın İnsanlığa İhanettir - Son Dakika
Güncel

Başbakan'dan, Kılıçdaroğlu'na: Asıl Senin Yaptığın İnsanlığa İhanettir

Başbakan Davutoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Suriyelileri ülkeye almak ihanettir." sözlerine "Asıl senin yaptığın insanlığa ihanettir." şeklinde cevap verdi.

18.10.2014 14:48  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'da toplu açılış töreninde konuşan Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun "1,5 milyon Suriyeliyi topraklarımıza almak ihanettir" sözlerine sert cevap verdi.

İşte Başbakan'ın konuşmasından satırbaşları;

ÇÖZÜM SÜRECİNİ TAHRİP EDEMEYECEKLER

Kobani bahanesiyle Yasin Börü'yü ve Hüseyin Hatipoğlu'nu katlettiler. Onlar bizim şehidimizdir. Ne yaparlarsa yapsınlar çözüm sürecini, kardeşliğimizi tahrip edemeyecekler. Milli birliği, dirliği, kamu düzenini en güçlü şekilde ikdas edeceğiz.

Türkiye'nin düzeni söz konusu olduğunda her türlü tedbirleri çekinmeden alırız.Biz bazı tedbirler alınca hemen bazı çevrelerden tepkiler yükselmeye başladı.

YASİN VE HÜSEYİN'İN ÖLDÜRÜLMELERİNE NEDEN SESSİZ KALDINIZ?

Peki, Yasin Börü'nün, Hüseyin Hatipoğlu'nun hunharca öldürülmelerine niye sessiz kaldınız. Bunlar yakıp yıktılar. 214 tane okulu yakarak bu ülkenin geleceğini yakmak istediler.

''BİZ ÜLKENİN HER TARAFINDA SİYASET YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Bu binaların içinde AK Parti binaları da var. Demek istediler ki 'bu bölgede sadece biz siyaset yaparız' Biz de diyoruz ki 'siz ne yaparsanız yapın, biz ülkenin her tarafında siyaset yapmaya devam edeceğiz'

''BU MASKELER İNECEK''

İnsanları katledecekler, üçüncü kattan atacaklar ve biz de onların cezasını kesmek istediğimizde itiraz edecekler. Biz bu ülkeyi ilini ilçesini vandalizme teslim etmeyiz.

''ESAD HALEP'İ YERLE BİR ETTİ"

Siz buraya geliyorsunuz. Ama iyi niyetle geliyorsunuz. Peki neden maske takmıyorsunuz? Onlar sokağa çıkarken niyetleri kötü. Onların da CHP'nin de maskesini indireceğiz. Bu maskeler inecek. 3,5 yıldır Esad Halep'i yerle bir etti. Peki Kılıçdaroğlu'ndan bir merhamet çağrısı duydunuz mu? Aksine en yakın adamlarını Esad'ın yanına gönderdi. Diyorlar ki Esad'ıma dokunmayın. IŞİD'e dokunabilirsiniz ama ona da sadece Kobani'de dokunun.

Televizyon'da Kobani'nin nerede olduğunu bile bilmiyor. Biz Humus'u, Rakka'yı, Lazkiye'yi, Halep'i, Şam'ı biliriz.

''EŞKİYALAR, VANDALLAT TERÖRİSTLER ŞEHİRLERİMİZDE FETRET YAŞAMAK İSTEDİLER''

Biz yeni Türkiye aşkıyla Ferhat'ın Şirin'e aşkı gibi, Yeşilırmak'ın Amasya'ya aşkı gibi bu ülkeye aşkla yola çıktığımız günlerde, 40 gün içinde bir çok önemli ve hepimizi güldüren, hepimizi mutlu eden olaylar yaşanmışken -rehinelerimizin kurtarılması gibi- Kurban Bayramı'nda bayram sevincini zehir etmek istercesine eşkiyalar, Vandallar, teröristler şehirlerimizde fetret yaşatmak istediler.

''ASIL SENİN YAPTIĞIN İNSANLIĞA İHANETTİR''

Kılıçdaroğlu '1,5 milyon Suriyeliyi topraklarımıza almak ihanettir'. Asıl senin yaptığın insanlığa ihanettir. O bacılarımızı, karadeşlerimizi Esed'in, şebbihaların ellerine bıraksaydınız diyor. İşte Kılıçdaroğlu'nun ahlakı da, mantığı da bu kadar.

Biz Esad zalimini de, IŞİD zalimini de en güçlü kelimelerle lanetliyoruz. Halep'e girmeyelim diyorlar. Neden biliyor musunuz? Çünkü orada Esad var. Çünkü Esad Suriye Baas'ı. CHP Türkiye Baas'ı, HDP de Kürt Baas'ıdır.

Başbakan\'dan, Kılıçdaroğlu\'na: Asıl Senin Yaptığın İnsanlığa İhanettir
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Başbakan'dan, Kılıçdaroğlu'na: Asıl Senin Yaptığın İnsanlığa İhanettir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • ozan: Vallahide billahide yalan söylüyorsun, doğru, soydaşlarımıza kucak açtık ama sizin hükümetiniz zamanından değil. Sizin hükümetiniz zamanında Türkmenleri sınırdan geri gönderdik, ama her türlü terör örgütü ile Türklükle alakası olmayan her fırsatta Türk'e düşmanca tavırlar sergileyen insanlara kucak açtınız. YEZİDİLERE PEŞMERGEYE PYD YE ARAPLARA KUCAK açtınız. Türkmenlere değil. 65 28 Yanıtla
  • cirak ahmet: birde cirak olup olmadigina cevap beklerim ahmet bey sizde seref hasiyet ne arasin yalanda sizde hirsizlikta sizde zihniyetsizlikte sizde kendi kitleinize topluma koyun lanse ettidiniz ya o kitlenin yüzde 35 besi toplum icinde ben akp oy verdim demiyor utancinda kafasini bilene kaldirmiyor bir konu konusulurken biz anlmiz ak boynumuz dik chp oyumuzu verdik diyoruz senin kitlen hata cocugunda bilene utanip ben akp oyumu verdim demiyor daha neler bu kadar size yeter 38 22 Yanıtla
  • dhg: başbakan nerde ya piyasada yok :) 46 9 Yanıtla
  • hüseyi: biir kuklamiz eksikti oda oldu sonunda anlayanaaa 18 31 Yanıtla
  • hd: seçim olmadan başbakan olmaz . burası kongo değil. açıklamalarıyla ülkeyi karıştırıyo sonra başkasına çamur atıyor vay düzenbazlar. 44 3 Yanıtla
  • hüseyi: bulaftanevar yalanmi kukladeyilmi yayinlayin korkaklar 39 0 Yanıtla
  • yabanci: ITT sus biraz namus şeref olsun sizde bee 30 8 Yanıtla
  • yörük: Davutoğlu birde Müslümanım diyorsun Kılıçtaroğlu ne söyledi sen halka nasıl yansıtıyorsun ayıp biraz deli kanlı olun şu halkı kandırmaktan bir vazgeçin ayrıca Kılıçtaroğlunu da hiç hazzetmem 17 2 Yanıtla yörük: işine gelmeyen bir yorum yapan kuklamı oluyor . . . 0 0
  • Erol Daglioglu: Akp. Hükümeti halkina sahip cikmiyor bizim Basbakan diyorki tas atanlara biz gül verecegiz ondan sonra olan halkimiza oluyor. Ja Vatan bölünecek veya savacak baska bir altanativ yoktur. 9 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement