Başbakan Davutoğlu'ndan Sürpriz İftar Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu'ndan Sürpriz İftar Ziyareti

Başbakan Davutoğlu\'ndan Sürpriz İftar Ziyareti

Başbakan Davutoğlu, iftar saatinde, eşi Sare Davutoğlu ve kızı Hacer Davutoğlu ile Mamak'ta yaşayan Baydan ailesinin evini ziyaret etti.

20.06.2015 15:02  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Davutoğlu ailesi, Afife Aydan ile kızları Aleyna Nur, Meryem ve Elif Nur Baydan tarafından karşılandı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi ve kızıyla birlikte gittikleri ziyarette, Baydan ailesinin iftar sofrasında oruçlarını açtı.

GÖZLEMECİDE ÇALIŞIYOR

Eşi İsmail Baydan'ın rahatsızlığı nedeniyle evininin geçimini bir gözlemecide çalışarak sağlayan Afife Aydan, AA muhabirine, Başbakan Davutoğlu'nun sürpriz ziyareti karşısında çok şaşırdıklarını belirtti. Afife Aydan, Başbakan Davutoğlu ve ailesinin kendilerini ziyaret edeceğinin haberini iftar saatinden 1-2 saat öncesinden aldığını, önce inanmadığını anlattı.

"RÜYAMDA GÖRSEM İNANMAZDIM"

Aydan, "Her ihtimale karşın kendi hazırlığımı yaptım. Sonra iftar saatine doğru evimizin önünde Başbakanımızı ve ailesini görünce çok şaşırdım. Rüyamda görsem inanmazdım. Şaşkınlıktan, mutluluktan önce hiçbir şey konuşamadık. Başbakanımız konuştu, biz dinledik" dedi.

MAHALLE SAKİNLERİ BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Davutoğlu ve ailesinin, ziyarette, Baydan ailesiyle orucunu açtıktan sonra bir süre sohbet ettiği ve hatıra fotoğrafı çekildikten sonra ayrıldığı öğrenildi. Başbakan Davutoğlu'na, ziyaretinin ardından çıkışta mahalle sakinlerinin de büyük ilgi gösterdiği, bazılarıyla sohbet ettiği ve hatıra fotoğrafı çekildiği kaydedildi.




Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu'ndan Sürpriz İftar Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • bora: Lan bundan başbakan olursa benden abd başkanı olur he he he he he . 13 24 Yanıtla
  • Sinan: Buyuk insan,geldigi yeri unutmayan adam 30 2 Yanıtla
  • Eşme: Reklam kokan hareketler bunlar.. 16 11 Yanıtla
  • Mir: Biz de bekleriz... 22 0 Yanıtla
  • Batıkan: Sizin saraydaki kadar et süt yok ama idare eder gariban sofrası 8 13 Yanıtla
  • gara: hâlâ riya hâlâ riya kamera ların ne işi var 12 8 Yanıtla
  • dino21: Erdoğan paşa da gecegondu dan dışarı cikmazdi taki köprüyü gecinceye kadar. ve sonra tum gecegondulari yıktırdı. baktılar tek başına iktidar olamadilar gene başladılar. Nerdesin Aziz Nesin gelde şu lafını tekrar la. kacimiz aptaliz yüzde ye vur.... 8 10 Yanıtla
  • gara: Siz 7 yıldızlı Oteller de yapın iftarınızı. o sofra helal sofrası 9 8 Yanıtla
  • Acaip Fikir: Riya ve samimiyetsiz ... Allah her şeyi bilendir... Gam yok... Keşke fakirlikten kıvranan toplum kesimlerinin maaşlarına ciddi oranda düzeltme yaparak bu davranışını desteklese... Keşke... 15 0 Yanıtla
  • Malatyali: Gönül zenginliği bu olsa gerek, bu devran sürecek bu millet dirilecek. 9 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement