Başbakan Davutoğlu Ankara'ya Hareket Etti - Son Dakika
Politika

Başbakan Davutoğlu Ankara'ya Hareket Etti

Bir dizi temaslarda bulunmak ve partisinin Merkez İlçe 5. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Tunceli’ye gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara’ya hareket etti.

23.11.2014 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dizi temaslarda bulunmak ve partisinin Merkez İlçe 5. Olağan Kongresi'ne katılmak üzere Tunceli'ye gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'ya hareket etti.

Sabah saatlerinde beraberinde eşi Sare Davutoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Binalı Yıldırım ve bölge milletvekilleri ile birlikte Erzincan'dan helikopterle Tunceli'ye gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, temaslarını tamamladıktan sonra Tunceli'den ayrıldı. Tunceli Valiliği, Tunceli Cemevi, Tunceli Üniversitesi ziyaretlerinin ardından AK Parti Tunceli Merkez İlçe 5. Olağan Kongresi'nde partililere seslenen Başbakan Davutoğlu, daha sonra helikopterle Tunceli'den Elazığ'a geçti. Başbakan Davutoğlu ve beraberindeki heyeti Elazığ'da Vali Ömer Faruk Koçak, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri karşıladı. Başbakan Davutoğlu ve beraberindeki heyet, helikopterden indikten sonra 'Ana' uçağı ile Ankara'ya hareket etti. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Davutoğlu Ankara'ya Hareket Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement