Başbakan Davutoğlu: Bir Daha Bu Millet Parya Muamelesi Görmeyecek - Son Dakika
Politika

Başbakan Davutoğlu: Bir Daha Bu Millet Parya Muamelesi Görmeyecek

Başbakan Davutoğlu: Bir Daha Bu Millet Parya Muamelesi Görmeyecek

AK Parti Sakarya 5. Olağan İl Kongresine katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bir daha bu millet parya muamelesi görmeyecek." dedi.

07.02.2015 13:00  Güncelleme: 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya 5. Olağan İl Kongresi'ne katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bir daha bu millet parya muamelesi görmeyecek" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Sakarya 5. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Kongreye Başbakan Davutoğlu ile birlikte Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu ve Mahir Ünal ile çok sayıda partili katıldı. Salona giriş yaptığı sırada partililere karanfil atarak salonu dolaşan Davutoğlu, partililer tarafından "Sakarya seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla karşılandı.

Kürsüye gelir gelmez tüm Sakarya halkını selamlayan Başbakan Davutoğlu, "Yaptığımız bütün kongreler gösteriyor ki artık bu yurt sahipsiz değil. Bu yurdun sahibi bu millettir. Artık ne yurdumuz garip, ne de bu yurdun evlatları garip. AK Parti kadroları var. Millete, yurda, vatana, bayrağa sahip AK Parti kadroları var. On yıllar boyunca gariptik. Büyük bir deprem acısını yaşadık. O günlerde hep beraber Sakarya'nın acısını yaşamaya yürüdük. Aslında Sakarya'da yaşanan deprem fiziki bir depremdi ama ülke siyasi ve ekonomik bir depremi yaşadı. O depremden önce 28 Şubat depremini yaşadı Türkiye. Öz yurdunda garip muamelesi gören, üniversite kapılarından uzaklaştırılan, hor görülen, meclisin, yüce parlamentonun çatısı altından dışarı atılan başörtülü kadınlarımız bu odakların karşısında dimdik durdular ve o odaklara gereken dersi verdiler. Biz bu ülkeyi tamir etmeye geldik. O günlerden bugünlere hiçbir vatandaşının düşüncesi, inancı, siyasi görüşü dolayısıyla tahkir edilemediği, aziz olduğu garip muamelesi görmediği yeni Türkiye'ye geldik hamdolsun. Bizim iktidarımızda bütün bu ayrımcılıklara son verildi. Bizim iktidarımızda başı örtülü ve başı açık kardeşlerimiz meclise el ele girdiler. Ülke her zamankinden daha birleşik, daha bütün. Biz o siyasi depremleri aşa aşa geldik. AK Parti kadroları 13 yıl içinde 28 Şubat'ın ortaya çıkardığı o siyasi depremle hesaplaşarak bu günlere geldi. O siyasi depremle cumhuriyete darbe vurmak isteyenleri demokrasiyle taşlayarak bugünlere geldik. İnşallah bu millet bir daha parya muamelesi yaşamayacak" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Davutoğlu: Bir Daha Bu Millet Parya Muamelesi Görmeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement