Başbakan Davutoğlu: Bu Ülkede Fetret Yaşatmak İstediler (2) - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu: Bu Ülkede Fetret Yaşatmak İstediler (2)

Başbakan Davutoğlu: Bu Ülkede Fetret Yaşatmak İstediler (2)

Başbakan DAVUTOĞLU ŞEHİT HATİPOĞLU'NUN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ Başbakan Ahmet Davutoğlu, mitingin ardından Vali İbrahim Halil Çomaktekin'i makamında ziyaret etti.

18.10.2014 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan DAVUTOĞLU ŞEHİT HATİPOĞLU'NUN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, mitingin ardından Vali İbrahim Halil Çomaktekin'i makamında ziyaret etti. Ziyaret basına kapalı olarak gerçekleşti.

Başbakan Davutoğlu daha sonra Ak Parti Amasya İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek partisinin il teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Başbakan bu ziyaretler sırasında makam aracını kullanmayarak caddede yürüdü ve vatandaşları selamladı. Bu sırada evlerinin balkonunda duran 75 yaşındaki Durmuş ve 74 yaşındaki Zehra Ar çifti Başbakan Davutoğlu'nu evlerine davet etti. Başbakan Davutoğlu da yaşlı çiftin davetini kırmayarak evlerine gtiti. Yaklaşık 10 dakika evde kalan Başbakan Davutoğlu daha sonra ayrıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ardından Amasya Belediye Başkanı Ak Partili Cafer Özdemir'i makamında ziyaret etti. Binaya girişi sırasında Mürvet Köksal isimli bir kadın eşinin Türk Telekom Amasya İl Müdürlüğü'nde çalışırken haksız yere işten çıkarıldığını söyleyerek yardım istedi. Başbakan Davutoğlu da kadını korumalarına yönlendirerek ilgilenmelerini istedi.

Başbakan Davutoğlu, geçen 9 Ekim'de Bingöl'de şehit olan Amasyalı 30 yaşındaki Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun baba evini ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu'nun ziyareti basına kapalı olarak gerçekleşti. Şehidin babası İlyas, annesi Adeviye ve eşi Sibel Hatipoğlu ile görüşen Başbakan Davutoğlu'nun ziyareti yaklaşık yarım saat sürdü. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun son durağa Saraydüzü Kışlası oldu. Burada düzenlenen 2'inci il belediye başkanları toplantısına katıldı. Bu toplantıda basına kapalı olarak gerçekleşti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu: Bu Ülkede Fetret Yaşatmak İstediler (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement