Başbakan Davutoğlu, El Öpüp Simit Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu, El Öpüp Simit Dağıttı

Başbakan Davutoğlu, El Öpüp Simit Dağıttı

Diyarbakır Valiliği’ne yürüyerek giden Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir annenin elini öptükten sonra, çevredeki vatandaşlar ve gazetecilere, yoldan geçen simitçiden aldığı simitleri dağıttı.

25.01.2015 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Valiliği'ne yürüyerek giden Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir annenin elini öptükten sonra, çevredeki vatandaşlar ve gazetecilere, yoldan geçen simitçiden aldığı simitleri dağıttı.

Başbakan Davutoğlu, partisinin 5. Olağan İl Kongresi'ne katılmak için sabah saatlerine Diyarbakır'a geldi. Diyarbakır Havaalanı'ndan otobüsle çıkan Başbakan Davutoğlu, kongrenin yapılacağı Seyrantepe Kapalı Spor Tesisleri'ne geçti. Burada AK Parti 5. Olağan İl Kongresi'ne katıldıktan sonra tekrar otobüse binen Başbakan Davutoğlu, valilik binası yakınlarına otobüsten inerek bir grup kadınla sohbet etti. Daha sonra yaşlı bir kadının elini öpen Başbakan Davutoğlu, kadının isteğinin yerine getirilmesi için yanındakilere talimat verdi.

Vatandaşlarla selamlaşarak ilerleyen Başbakan Davutoğlu, daha sonra simit satan bir çocukla karşılaştı. Çocuktan, simit tepsisinde bulunan tüm simitleri parasını vererek satın alan Başbakan Davutoğlu, aldığı simitleri çevredeki vatandaşlar ve gazetecilere dağıttı.

Valiliğe ilerlediği sırada, ismi öğrenilemeyen bir yazar kendi kitabını Başbakan Davutoğlu'na verip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başbakan Davutoğlu'na, eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve bölge milletvekilleri eşlik etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu, El Öpüp Simit Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement