Başbakan Davutoğlu, Ermenek'te (4) - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu, Ermenek'te (4)

Davutoğlu, MADENDE MAHSUR KALAN İŞÇİNİN DOĞUM YAPAN EŞİNİ ZİYARET ETTİ Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile birlikte maden ocağında yaptığı incelemenin ardından, mahsur kalan Hüseyin Gültekin'in, doğum yapan eşi Ayşe Gülteki'ni, tedavi gördüğü Ermenek Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti.

29.10.2014 20:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Davutoğlu, MADENDE MAHSUR KALAN İŞÇİNİN DOĞUM YAPAN EŞİNİ ZİYARET ETTİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile birlikte maden ocağında yaptığı incelemenin ardından, mahsur kalan Hüseyin Gültekin'in, doğum yapan eşi Ayşe Gülteki'ni, tedavi gördüğü Ermenek Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti. Geniş güvenlik önlemleri altında hastaneye gelen Davutoğlu'nu ve eşinin ziyareti basına kapalı gerçekleşti.

Başbakan Davutoğlu, hastane çıkışında yaptığı açıklama da, doğum yapan Ayşe Gültekin ile yine maden ocağında mahsur kalan bir işçinin hastanede tedavi gören diyaliz hastası babasını ile kaza yapan 'ahtapot' adlı su tahliye aracında yaralanan 2 kişiyi ziyaret etti. Bebeğin sağlık durumun iyi olduğunu belirten Davutoğlu, "Tatlı bir bebek. Bebeğin adını henüz koymamışlar. Onu koyacaklar inşallah. Anne de sıhhatte. Allah hayırlı uzun ömür versin. Allah hayırlı bir haberi de almayı nasip etsin" dedi.

FOTOĞRALI

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu, Ermenek'te (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement