Başbakan Davutoğlu, Giresun'da Açılış Yaptı - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu, Giresun'da Açılış Yaptı

Başbakan Davutoğlu, Giresun\'da Açılış Yaptı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Giresun'da İller Bankası tarafından yaptırılan parkın açılışını telekonferans sistemiyle yaptı.

25.11.2014 19:53  Güncelleme: 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GİRESUN (İHA) – Başbakan Ahmet Davutoğlu, Giresun'da İller Bankası tarafından yaptırılan parkın açılışını telekonferans sistemiyle yaptı.

Giresun'un Eynesil ilçesinde Sahil Karayolu'nun geçişi sırasında kazanılan dolgu alanına İller Bankası tarafından yaptırılan parkın açılışı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun telekonferansla katılımıyla yapıldı. İlçede 6 bin 400 metrekare alan üzerine yapılan ve 750 bin TL'ye mal olan parkın açılışını telekonferans sistemiyle gerçekleştiren Başbakan Davutoğlu'nun sosyal tesis içerisinde bulunan Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzon spor takımlarının renkleri dikkatini çekti. İlçeye kazandırılan parkın hayırlı olmasını dileyen Başbakan Davutoğlu, "İlçeye kazandırılan içerisinde spor tesislerinin ve sosyal alanların da bulunduğu parkın hayırlı olmasını diliyorum. Oyun ve spor alanında kullanılan malzemelerde kullanılan renklerin bir anlamı var mı?" diye sordu.

Çevresel anlamda sarı kırmızı, sarı lacivert ve bordo mavi renklere önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu ise, "Allah hizmetlerinizde yar ve yardımcınız olsun. Ülkemize ve orta doğu bölgesine yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı da sizlere teşekkür ederiz" diye konuştu.

Giresun Vali Vekili Bekir Ergök, ilçeye kazandırılan park hakkında bilgiler vermesinin ardından ilçe parkı kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu, Giresun'da Açılış Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement