Başbakan Davutoğlu, Kırşehir'e Gitti - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu, Kırşehir'e Gitti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ahilik Haftası kapsamında gerçekleştirilecek kutlamalara katılmak üzere saat 10.20'da helikopterle Kırşehir'e gitti.

27.09.2014 10:26  Güncelleme: 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ahilik Haftası kapsamında gerçekleştirilecek kutlamalara katılmak üzere saat 10.20'da helikopterle Kırşehir'e geldi.

Davutoğlu'na eşi Sare Davutoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli de eşlik etti.

Helilopterle Ahi Stadı'na gelen Davutoğlu'nu Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Kırşehir Milletvekilleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ile diğer protokol üyeleri karşıladı.

Davutoğlu, Kırşehir programı kapsamında Ahi Evran Veli Türbesi'ni ziyaret ettikten sonra 27. Ahilik Haftası törenlerine katılacak. Daha sonra Musul'da kaçırılan konsolosluk görevlilerinden Mesut Taşkıran'ın nikah törenine katılacak Davutoğlu, Neşet Ertaş Gönül Sultanları Kültür Evi'nin açılışını gerçekleştirecek.

Davutoğlu'nun Neşet Ertaş'ın mezarını da ziyaret etmesinin beklendiği öğrenildi. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu, Kırşehir'e Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement