Başbakan Davutoğlu, Makedonya'da - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu, Makedonya'da

Başbakan Davutoğlu, Makedonya\'da

Başbakan Ahmet Davutoğlu, çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Makedonya'nın başkenti Üsküp'e gitti.

22.12.2014 22:37  Güncelleme: 23:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, çeşitli temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak üzere Makedonya'nın Başkenti Üsküp'e geldi. Uçağın ön kapısına yanaşan iniş-biniş merdiveni arıza yapınca Başbakan Davutoğlu'nun uçaktan inişi bir süre gecikti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, beraberindeki Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile birlikte TUR uçağıyla başkent Üsküp'deki Büyük İskender Havaalanına indi. TUR uçağının aprona yanaşmasının ardından iniş-biniş için kullanılan ve ön kapıya yanaşan merdiven arıza yapınca açılmadı. Hemen diğer merdiven uçağın ön kapısına yanaştırıldı. Bu aksilik nedeniyle apronda kısa süreli bir telaş yaşandı. Ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu eşi Sare Davutoğlu ile birlikte merdivenlerden indi. Davutoğlu çiftini resmi törenle Başbakan Yardımcısı Vilademir Peşevski ve 3 bakan ile Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Ömür Şölendir karşıladı. Davutoğlu, ardından konaklayacağı otele geçti.

Başbakan Duvutoğlu, yarın sabah iş adamları ile görüştükten sonra Başbakan Nikola Gruevski ve Cumhurbaşkanı Gjorge İvanov'i ziyaret edecek. Ardından da 2007 yılından bu yana düzenlenen Türkçe Eğitim Bayramı etkinliğine katılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu, Makedonya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Metrobüste sıra kavgası kamerada
    18:46 Metrobüste sıra kavgası kamerada

    Avcılar'da metrobüs içerisinde iki yolcu arasında çıkan sıra kavgası cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Tartışma metrobüse binen diğer yolcuların müdahalesiyle sona erdi.


Advertisement