Başbakan Davutoğlu, Megafonla Halka Seslenerek Helallik İstedi - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu, Megafonla Halka Seslenerek Helallik İstedi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Eyüp Sultan Camii'nde kıldığı Cuma namazı sonrası megafonla vatandaşlara seslenerek helallik istedi.

13.05.2016 14:25  Güncelleme: 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, cuma namazını Eyüp Sultan Camisi'nde kıldı. Davutoğlu, cami çıkışında vatandaşlardan megafonla helallik istedi. Cami çıkışında izdiham yaşanması üzerine imam hoparlörden, "Başbakan'ı öpmeyelim." diye ricada bulundu.

SLOGANLARLA KARŞILANDI

Göktürk'teki konutundan öğle saatlerinde ayrılan Davutoğlu, Eyüp Sultan Camisi'ne geldi. Başbakan Davutoğlu'nu, vatandaşlar, "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla karşıladı.

Burada cuma namazını kılan Davutoğlu'na, İstanbul Valisi Vasip Şahin ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de eşlik etti.

MEGAFONLA HELALLİK İSTEDİ

Davutoğlu, namazı kıldıktan sonra avluda cemaate "Haklarınızı helal ediniz, inşallah sizin şahadetiniz dünyada ve ahirette bize rehber olsun. Allah hepimize iki cihan saadeti versin" diye seslendi.

Başbakan Davutoğlu, cuma namazının ardından Eyüp Sultan Türbesi'ni de ziyaret etti.

"BAŞBAKANIM BİZİ BIRAKMA"

Camiden ayrılan Davutoğlu, vatandaşlarla tokalaştı ve bir süre sohbet etti. Bir süre meydandan yürüyen Davutoğlu'na vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşlardan bazıları Davutoğlu'na, "Başbakanım bizi bırakma." dedi.

İMAM HOPARLÖRDEN SESLENDİ: BAŞBAKANI ÖPMEYELİM

Cami çıkışında izdiham yaşanması üzerine imam hoparlörden, "Başbakan'ı öpmeyelim. İzdiham oluyor. Lütfen sadece tokalaşalım." diye seslendi.

Başbakan Davutoğlu, Megafonla Halka Seslenerek Helallik İstedi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu, Megafonla Halka Seslenerek Helallik İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • yazık bu ülkeye: ak partiye yakışmıyordu. profili fazla düşük değildi... 5 1 Yanıtla
  • DARBECİ: ESAS ELABAŞI SUÇLU SARAYDA ONUN DAHA ÇOK HELALLİK İSTEMESİ LAZIM AMA NERDE . ADAM DARBECİ YUZDE 49.5OY ALMIŞ BİR BAŞBAKANA DARBE YAPTI. 3 0 Yanıtla
  • zeki: sende kimsin hiyar sanamı sıorcak defol lan burdan 0 1 Yanıtla

Advertisement