Başbakan Davutoğlu'ndan Adıyaman'a 4 Plaket - Son Dakika
Politika

Başbakan Davutoğlu'ndan Adıyaman'a 4 Plaket

Başbakan Davutoğlu\'ndan Adıyaman\'a 4 Plaket

AK Parti’ye en büyük desteği veren ilk 10 il, ilçe ve beldeye teşekkür plaketi veren AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Adıyaman’a 4 plaket birden verdi.

17.11.2015 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'ye en büyük desteği veren ilk 10 il, ilçe ve beldeye teşekkür plaketi veren AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Adıyaman'a 4 plaket birden verdi.

1 Kasım seçimlerinde il, ilçe, beldelerde ilk 10 arasına giren teşkilat ve belediye başkanlarına AK Parti 105. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda teşekkür plaketi verildi. Toplantıda Adıyaman il olarak 7'nci, Sincik ilçe olarak 1'inci, Bölükyayla Belde olarak 3'üncü olurken, İnlice Belde olarak 5'inci oldu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilk 10'a giren il, ilçe ve beldelerin teşkilat başkanları ve belediye başkanlarına teşekkür plaketi verdi. AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen ve Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, plaketlerini Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun elinden aldı. Sincik, İnlice, Bölükyayla teşkilat ve belediye başkanları da plaketlerini Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun elinden aldı.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyamanlı olmaktan mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, kendilerine bu mutluluğu yaşatan vatandaşlara teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, Adıyaman'ın tüm ilçe, belde, köy, mahalleleriyle bir bütün olduğunu belirterek, teşkilat ve vatandaşlara müteşekkir olduklarını ifade etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Davutoğlu'ndan Adıyaman'a 4 Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • semsur: Ey adiyamanlilar size ne verdiler ya ahmakla kurtlerin yuz karalari 2 6 Yanıtla
  • adyamanlı: Evet biz ak partye çok oy veryoruzda ak parti adyamana neden güzel bi hizmet vermyor tabiki lafım sadece milet çekimlerine ve belediye başkanına şu güzelim adyamanı bir köy görüntüsünden çıkarın artk sadece bi çevre illerimize bakın birde adyamana aradaki farkı görün adıyamanlı olarak Suçumuz ak partye oy vermekmi burda en büyük görev hüsrey kutlu,ya düşüyor bence artk elini taşın altına koymanın zamanı geldi 6 0 Yanıtla

Advertisement