Davutoğlu, Askerlerin Cenaze Töreni İçin Van'a Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu, Askerlerin Cenaze Töreni İçin Van'a Gidiyor

Başbakan Davutoğlu, Dağlıca'da şehit düşen askerler için düzenlenecek uğurlama törenine katılmak için Van'a gidiyor.

08.09.2015 09:43  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Davutoğlu Hakkari Dağlıca'daki hain saldırı sonrasında şehit düşen 16 asker için Van'da yapılacak olan askeri uğurlama törenine katılmak üzere Van'a gidiyor.

Genelkurmay Başkanlığı dün yaptığı açıklamada, "Dağlıca'da meydana gelen saldırıda 16 şehidimiz, 6 hafif yaralımız var." demişti.

Şehit askerlerin isimleri ise şöyle:

Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan (39) Erzurum,
Piyade Uzman Çavuş Tolga Artuğ (24) Iğdır,
Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere (22) Salihli (Manisa),
Piyade Sözleşmeli Er Adnan Ergen (25) Muğla,
Piyade Sözleşmeli Er Uğur Yıldız (28) Erbaa (Tokat),
Piyade sözleşmeli Er Resul Çoşkun (23) Konya,
Piyade Sözleşmeli Onbaşı Fatih Duru (27) Ezine (Çanakkale),
Piyade Sözleşmeli Er Cihan Aksarı (27) Düzce,
Piyade Uzman Çavuş Tayfur Hançer (25) Ardahan,
Topçu Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu (28) Ereğli (Konya),
Piyade Er Muharrem Öksüz (20) Karatay (Konya),
Astsubay Kıdemli Çavuş Cemre Salih Gözen (25) Tarsus (Mersin),
Bakım Üstçavuş Okan Taşan (27) Şenkaya (Erzurum),
Bakım Uzman Çavuş Harun Saltalı (29) Andırın (Kahramanmaraş),
Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün (23) Balıkesir,
Bakım Astsubay Çavuş Mustafa Özdemir (23) Bozüyük (Bilecik).

Davutoğlu, Askerlerin Cenaze Töreni İçin Van\'a Gidiyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Davutoğlu, Askerlerin Cenaze Töreni İçin Van'a Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (89)

  • Can: Yüce Rabbim ordan dönüşünü nasip etmesin 0 3 Yanıtla
  • Cuvaldız: Dağlıcada Olsada Gider, Şırnakta Olsada Gider, Ak Parti Her Yere Gider...! 1 1 Yanıtla
  • KAHROLSUN PKK: GİTME SAKIN ŞEHİDİMİN KEMİKLERİ SIZLAR HAYATTAYKEN YANINDA OLMADIN ŞEHİT OLURKENMİ YANINDA OLACAN GİTMEEEEEE... ALLAH HEPİNİZİN BELASINI VERSİN... 2 0 Yanıtla
  • sait: 400 vekil peşine düşmüş degerli basbakan 0 2 Yanıtla
  • serkan: yazıklar olsun sizin hükümete. bordo bereliler operasyona çıkıp bizi geri çağırırlar diye telsizlerini kapatıyor biliyorlar çünkü sizin gibi acizlerin geri gelmeleri için emir vereceğini. sizin gibi acizler olmasa bu pkk çoktan bitmişti. sen de git maç seyret.az kaldı az daha zorlarsanız bu millet ne yapacağını çok iyi bilir. 0 2 Yanıtla
  • davut: Bu savaşı akp başlattı hangi yüzle gidecek oraya 2 0 Yanıtla
  • KAHROLDUK: MAÇ İZLEMEYE GİDİN SİZ ALKIŞ ÇALARSINIZZZ 0 2 Yanıtla
  • YOLSUZLUKLAR SORULMASI SUC OLAN TEK ÜLKE: HANGİ YÜZLE HANGİ SIFATLA CENAZE TÖRENİNE GİDİYORSUN FUTBOL MACINA GİTSENE SURATSIZ HERİF GÜLÜCÜKLER SACSANA ALLAHIM BÜYÜKTÜR BİRGÜN O EVLAT ACISINI SİZLERDE TADINDA NE OLDUGUNA ANLAYIN EGER SİZLERDE VİCDAN VARSA OLDUGUNA SANMIYORUM VİCDAN OLSA ASKERLER ORADA CAN CEKİŞİRKEN SEN MACTA GÜLÜCÜK SACMAZ AGABEYİNDE 400 DİYE MİLLETE TEHDİTVARİ KONUŞMAZSINIZ DİNDAR DEGİL KİNDARSINIZ YAHUDİSİNİZ 2 0 Yanıtla
  • hakan özmen: ahmet bilader lütfen artık yalandan ahkam kesmeyi bırak onurlu isen görevide bırak bizler bu işi bitiririz bilader 0 1 Yanıtla
  • mhpli: davutoğlu senin ve akp ve akp nin çocukları sonu bundan beter olsun ve erdoğan ve çocuklarının 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Boston Dynamics Yeni Atlas Robotu ve Özellikleri
    11:10 Boston Dynamics Yeni Atlas Robotu ve Özellikleri

    Boston Dynamics, Hyundai'ye satıldıktan sonra yeni Atlas robotunu tanıttı. Tamamen elektrikli olan yeni model, korku filmlerinden aşina olduğumuz sahnelere benzer bir video ile karşımıza çıktı. Yeni Atlas robotu, bir insandan hatta bir atletten çok daha güçlü ve esnek eklemlere sahip. Ayrıca daha insansı hareketlere sahip olan robot, insan boyutlarında ve daha atletik bir yapıya sahip. Yeni Atlas robotunun teknik ayrıntıları henüz açıklanmadı.

  • Elon Musk, Vine İçin Anket Açtı: Vine Videoları İçin Yeni Umut
    11:09 Elon Musk, Vine İçin Anket Açtı: Vine Videoları İçin Yeni Umut

    Elon Musk, Twitter'ı satın aldığı dönemde verdiği sözü hatırlatarak Vine için anket açtı. Ankette Vine geri gelsin mi ya da gelmesin mi sorusu soruldu ve şu ana kadar yapılan oylamada Vine geri gelsin diyenler yüzde 70 gibi bir oranla önde. Bu sonuçlar, uygulama için yeni bir dönemin kapısını açabilir.

  • Bursa'da Tır ve Araç Kazaları: 2 Kişi Yaralandı
    11:09 Bursa'da Tır ve Araç Kazaları: 2 Kişi Yaralandı

    Bursa'da meydana gelen kazalarda hafif ticari araç seyir halindeki tıra çarptı ve tır refüje devrildi. Nilüfer ilçesinde ise hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Her iki kazada da toplamda 2 kişi yaralandı ve polis olaylarla ilgili soruşturma başlattı.

  • iPhone 17 Plus Ekran Özellikleri Ortaya Çıktı
    11:09 iPhone 17 Plus Ekran Özellikleri Ortaya Çıktı

    Apple'ın iPhone 16 serisini tanıtması beklenirken, sızdırılan raporlar iPhone 17 Plus modelinin daha küçük bir ekrana sahip olacağını ortaya koydu. Apple analistlerine göre, iPhone 17 serisinde değişiklik yapılacak ve Plus modeli daha küçük bir ekranla gelecek.

  • Zonguldak'ta Bisiklet Etkinliği Düzenlenecek
    11:08 Zonguldak'ta Bisiklet Etkinliği Düzenlenecek

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bisiklet turizmi ve etkinliklerinin geliştirilmesi amacıyla Bülent Ecevit Üniversitesi, Kdz. Ereğli Kaymakamlığı, çeşitli kurum ve kuruluşlar ve BAKKA iş birliğiyle 20-21 Nisan 2024 tarihlerinde bisiklet etkinliği düzenlenecek. Etkinlik, panel, çalıştay ve bisiklet turu olmak üzere 3 farklı aşamadan oluşacak ve bölgede ekoturizmin, doğa sporlarının ve sürdürülebilir turizmin gelişimi ile bisiklet rotalarının güçlendirilmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

  • İrlandalı Gazeteci, AB Komisyonu Başkanı von der Leyen'i İsrail'in Gazze'deki Soykırımına Destek Vermekle Suçladı
    11:08 İrlandalı Gazeteci, AB Komisyonu Başkanı von der Leyen'i İsrail'in Gazze'deki Soykırımına Destek Vermekle Suçladı

    İrlandalı gazeteci-yazar David Cronin, AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in İsrail'in Gazze'deki soykırımına destek verdiğini iddia ederek, von der Leyen'in tutuklanması gerektiğini savundu. Cronin, von der Leyen'e yönelik girişiminin ardından AA muhabirine açıklamalarda bulundu ve von der Leyen'in tepki vermediğini belirtti. Cronin, von der Leyen'in İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant'ın Gazze'deki Filistinlileri 'hayvan' olarak tanımladığı açıklamaları sırasında İsrail liderleriyle görüştüğünü ve bu durumu soykırıma ortaklık olarak değerlendirdiğini ifade etti. Cronin, von der Leyen'in eylemiyle İsrail'e zaman kazandırdığını ve gerçek bir uluslararası baskıya maruz kalmadan katliam yapmasına izin verdiğini söyledi.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer, 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı'nda olacaklarını açıkladı
    11:07 CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer, 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı'nda olacaklarını açıkladı

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda tüm emekçileri Taksim Meydanı'na davet ettiğini söyledi. Taşçıer, Taksim Meydanı'nın emekçilerin ortak hafızası olduğunu vurgulayarak, Anayasa Mahkemesi'nin 1 Mayıs yasağını kaldıran kararının uygulanmasını istedi. Ayrıca, emekçilerin yaşadığı güvencesizlik, yoksulluk ve adaletsizlik sorunlarına dikkat çekerek, 1 Mayıs'ta meydanlarda olacaklarını belirtti.

  • Dubai'deki Aşırı Yağışlar Hava Trafiğini Etkiledi
    11:07 Dubai'deki Aşırı Yağışlar Hava Trafiğini Etkiledi

    Körfez ülkelerinde yaşanan aşırı yağışlar, Dubai Uluslararası Havaalanı'ndaki hava trafiğinde aksamalara neden oldu. Havalimanı yetkilileri, zorlu koşullar nedeniyle uçuşu olan yolculara gelmemeleri çağrısında bulundu. Ülkede yaşanan su baskınları ve sellerde bir kişi hayatını kaybetti. Ayrıca, Umman'da en şiddetli yağışın yaşandığı son 75 yılda en az 19 kişi hayatını kaybetti. Dubai Havaalanı'na iniş ve kalkış dahil 300 uçuş iptal edildi ve yüzlerce uçuş ertelendi. Dubai'de evler sular altında kaldı, alışveriş merkezleri zarar gördü. Bilim insanları, bölgedeki aşırı yağışların iklim değişikliğiyle bağlantılı olduğunu belirtiyor.


Advertisement