Başbakan Davutoğlu Van'da - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu Van'da

Başbakan Davutoğlu Van\'da

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Van il kongresine katılmak üzere eşi Sare Davutoğlu birlikte Van'a geldi.

07.12.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Van il kongresine katılmak üzere eşi Sare Davutoğlu birlikte Van'a geldi. Başbakan Davutoğlu, havaalanı çıkışında çocukları PKK'nın dağ kadrosuna katılan 2 aileyle görüştü. Davutoğlu'nun aracını durduran aileler, "Sayın Başbakanım lütfen yardım edin" diyen ailelere Başbakan Davutoğlu,  "İnşallah kurtaracağız hepsini. Evlat acısını bilmez miyim?" dedi.

Başbakan olarak ilk defa Van'a gelen Ahmet Davutoğlu, 'ANA' uçağı ile geldiği Van Ferit Melen Havaalanı'nda Vali Aydın Nezih Doğan, AK Parti Van milletvekilleri, kurum müdürleri ve partililer tarafından karşılandı. Başbakan Davutoğlu'na eşi Sare Davutoğlu, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu ve Beşir Atalay ile AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik de eşlik etti.

Başbakan Davutoğlu'nun aracı, havaalanı çıkışında çocukları PKK'ya katılan 2 aile tarafından durduruldu. Ellerinde çocuklarını fotoğrafını taşıyan aileler, gözyaşları içinde Davutoğlu'ndan yardım istedi. Aracından çıkan Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, ailelerle ayakta bir süre görüştü. Davutoğlu çifti ailelerin ellerindeki fotoğraflara bakarken, aileler ağlayarak "Sayın Başbakanım lütfen yardım edin" diyen  anneye, "İnşallah kurtaracağız hepsini. Evlat acısı bilmezmiyim" diyerek sarıldı.

Daha sonra aracına binen Başbakan Davutoğlu, yolda kendisini bekleyenlere selam verip çocuklara ise oyuncaklar dağıttı. Başbakan Davutoğlu ve beraberindekiler daha sonra 5. Olağan Van İl Kongresi'ne katılmak üzere Van Fuar ve Kongre Merkezine hareket etti. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu Van'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement