Başbakan Davutoğlu, Yeni Doğum Yapan 13 Anneye Hediye Verdi - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu, Yeni Doğum Yapan 13 Anneye Hediye Verdi

Başbakan Davutoğlu, Yeni Doğum Yapan 13 Anneye Hediye Verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek, hediyelerini takdim etti.

23.05.2015 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek, hediyelerini takdim etti.

Kent Meydanı'nda Sakaryalılarla buluşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, mitingin ardından seçim otobüsü ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Burada vatandaşlar tarafından karşılanan Davutoğlu, doğum yapan her bir anneye, ilk çocukta 300, 2. çocukta 400, 3. çocukta 600 TL devletten yardım uygulaması kapsamında, yeni doğum yapmış 13 anneye hediyelerini takdim etti.

Daha sonra Atatürk Stadyumuna giden Davutoğlu, Kocaeli'ndeki mitinge katılmak üzere Sakarya'dan ayrıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu, Yeni Doğum Yapan 13 Anneye Hediye Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Çilekeş: Evet başbakan sakarya eğitîm arsştırma hast geldi ama hîç temizlik personeli gördünüzm ü ortalıkta herkeze ortadan kaybolun dediler bu başbakanı biz seçmiyozmu noldu başbakana bîn lira maaş alıyoz dicez diyemi krktular bu parayla ev geçindiriyoruz yazık bizeki bu hükümete oy vermişiz onca çalışam başbakanın yolunu gözledi ama otenezzül edip bu hastanede hiç personel yokmu diye sormadı bîle 0 0 Yanıtla

Advertisement