Başbakan Erdoğan'a Rize'den Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan'a Rize'den Geçmiş Olsun Ziyareti

Başbakan Erdoğan\'a Rize\'den Geçmiş Olsun Ziyareti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Başbakanlık Merkez Binada Rize'den gelen heyeti kabul ederek 2 saat'e yakın görüşme yaptı.

04.01.2012 21:50  Güncelleme: 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Morali ve sağlığı yerinde olan Başbakan Erdoğan Rize Heyetini görünce daha da keyiflendi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Ak Parti Rize Eski Milletvekili Abdulkadir Kart, Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Rize Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan'dan oluşan heyet Başbakan Erdoğana geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Rize'nin sorunlarının konuşulduğu yaklaşık iki saatlik toplantıda Ovit ve Güney çevre yolu ağırlık kazandı. Rize ile ilgili sorunlar ve çözüm yolları tek tek değerlendirilerek çözüm yolları arandı. Toplantıda ayrıca isminin hiçbir yere verilmesini istemeyen Erdoğan'ın memleketi olması nedeniyle Rize Üniversitesine adının verilmesine olumlu bakmasından dolayı Rize heyeti olarak teşekkür edildi.

Başkan Bakırcı'nın Başbakan Erdoğan'a "Rizeli hemşerileriniz sizi merak ediyor, gidince ne söyleyelim" sorusuna Erdoğan; "memleketim ve hemşerilerim benim moral kaynağım, sizleri görmek onları görmek, sizlerle hoş sohbet onlarla hoş sohbet. En kısa zamanda birlikte olmayı arzuluyorum. Onlarla çok daha güçlüyüm. Hepsini hürmetle kucaklıyor ve selamlarımı gönderiyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan'a Rize'den Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement