Başbakan Erdoğan: Cumhurbaşkanımızın Kanaati Farklı Olabilir - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan: Cumhurbaşkanımızın Kanaati Farklı Olabilir

Kendisinin evinde bile rahat konuşamadığını belirten Erdoğan, "Bunlar Cumhurbaşkanını dinliyor. Cumhurbaşkanımızın kanaati farklı olabilir." dedi.

23.03.2014 19:28  Güncelleme: 20:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenikapı'da düzenlenen İstanbul mitinginde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı'nın dinlendiğini, kendisinin evinde bile rahat konuşamadığını söyledi.

Yasa dışı dinlemelerle mücadelelerini sürdüreceklerini ifade eden Başbakan Erdoğan şu açıklamalarda bulundu.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN KANAATİ FARKLI OLABİLİR AMA..."

"Bunlar Cumhurbaşkanını dinliyor. Cumhurbaşkanımızın kanaati farklı olabilir. Beni dinleyecek, genelkurmay başkanını dinleyecek, tüm insanları dinleyecek yok öyle bir şey. Bunlar ahlaksız, sahtekar. Ben artık evimde bile rahat rahat konuşamıyorsan başbakan olarak telefonla konuşamıyorsam, ailemle konuşamıyorsam kimse kalkıp da bu montaj, dublaj, şeylere itibar etmek suretiyle bu ülkede başbakanını yargılayamaz. Böyle bir hakları olmadığı halde bizi dinliyorlar.

"DOĞAN GRUBU, CİNER GRUBU BAŞTA OLMAK ÜZERE UTANMADAN SIKILMADAN BİZE YAPILANLARI SAVUNUR DURUMDALAR"

Şu medya açık söylüyorum başta Doğan grubu olmak üzere Ciner grubu olmak üzere utanmadan sıkılmadan kalkıp şu anda bu olaylarda bize karşı yapılan bu haksızlıkları hala savunur durumdalar. Bu ülkenin başbakanına bu hakaretler yapılırken, bu ahlaki olmayan saldırılar yapılırken nasıl bunu savunuyorsunuz. Çünkü Pensilvanya'nın onlarla ilgili kasetleri de var. Şantaj var onlarla ilgili şantaj. Yeri geldiğinde onu da açıkların diyorlar. Geçenlerde bir tane açıklandı. Korkuyorlar daha ne var. Çünkü bataklığa batmışlar. Bundan çekiniyorlar. Kendi devletine güvenmiyor ama kalkıyor onlara güveniyor.

Biz de gereken neyse bunu yaparız. Öyle tweet falan anlamam bu işlerden. Twitter, Youtube, Facebook dürüst davranacaksa her türlü desteği veririz."

Başbakan Erdoğan: Cumhurbaşkanımızın Kanaati Farklı Olabilir
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan: Cumhurbaşkanımızın Kanaati Farklı Olabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ümit polat: YA yapma başbakan mahremim diyosun beni deninleyemez diyosun bak yine diyorum başbakan mahreminde sıkıntı yoksa neden bağırıyosun ayıptır günahdır hani sen bu milletin efendisi değil hizmetcisiydin ne oldu abtesinden şüpesi olmayanın namazından şüpeside olmaz sen dememişmiydin ayıptır günahtır şimdi halendaha bu insanları kandırıyosun ama helal olsun beceriyosun kandırmayı ama unutmaki ALLLAHI asla kandıramassın cıkacak olanlarada şimdiden zemini hazırladın kandırdın bu saf milleti gercek olduğunu sende biliyosun dedimya yüceler yücesi mevla var senin bir cok günün var ama unutmaki ALLAHINDA bir günü var mevla bu milletin gözünü acar inşşalah. 1 0 Yanıtla

Advertisement