Başbakan Erdoğan Gaziantep'te - Son Dakika
Politika

Başbakan Erdoğan Gaziantep'te

Başbakan Erdoğan Gaziantep\'te

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Vatan bir bütündür ve kimse buralarda ameliyat yapamaz, yapmaya kalkarsa demir yumruğumuzu karşısında bulur." dedi.

07.08.2014 20:58  Güncelleme: 21:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Vatan bir bütündür ve kimse buralarda ameliyat yapamaz, yapmaya kalkarsa demir yumruğumuzu karşısında bulur" dedi.

Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep mitinginde, 77 milyonun tamamı tek millet olduğuna işaret ederek, "Yani çokluk içinde teklik. Bu şekilde tek milletiz. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tek bayrağımız var ve alternatif asla olamaz. Vatan bir bütündür ve kimse buralarda ameliyat yapamaz yapmaya kalkarsa demir yumruğumuzu karşısında bulur. 4 tek devlet, Türkiye Cumhuriyeti devletine alternatif bir devlet, bir paralel devlet asla olamaz. İşte inlerine girdik girilecek ve bu tür yapılanmayı yapanlar bedelini ödeyecek. Neymiş Rabia, tek millet., tek bayrak, tek vatan, tek devlet, evvel Allah böylece Türkiye Cumhuriyeti inanıyorum ki, muhasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacaktır. Huzura, istikrara, güvenli Türkiye ile koşuyoruz. Adalet hukukumuzu, demokrasimizi, ekonomimizi daha da güçlendiriyoruz" diye konuştu.

Erdoğan konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Bu CHP'nin yavrusu DSP, MHP ortak hükümettelerdi. 5 yıllığına seçildiler ve 3 buçuk yıl kalıp gittiler. IMF'ye borç bıraktılar ve biz bu borcu ödedik. Şimdi onlar bizden borç istiyor. 5 milyon dolar istediler vereceğiz. Borç alan değil borç veren bir devletiz. Bunlar milliyetçiyiz diyor. Onlar merkez bankasının kasasını boşalttılar. Biz bu ülkede öyle bir adım attık ki hamdolsun yollarıyla, her şey ortada. Şimdi Gaziantep'te havalimanından iniyorsunuz şehrin girişini görüyorsunuz. Artık modern bir şehir ortada. Hamdolsun belediye başkanlarımıza başarılı süreçlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve şimdide hanım eli değiyor Gaziantep'e. Proje üzerine proje eser üzerine eser yaptık. Bu ülkenin her bir bölgesini dev proje ve yatırımlarla buluşturduk. Tek gayemiz millete hizmet oldu. İşte Gaziantep buna şahittir. Gaziantep bu yatırımlara şahittir. 12 yılda Gaziantep'e 13 buçuk katrilyon yatırım yaptık."

Gaziantep'e hızlı trenin geleceği müjdesini veren Erdoğan, "Şimdi bir müjde veriyorum. Konya Karaman arasında YHT yapımı sürüyor. Bu Ulukışla Mersin, Adana, Osmaniye güzergahını takip ederek Gaziantep'e gelecek. Buradan da Şanlıurfa ve Mardin'e kadar devam edecek. Gaziantep'e 79 yılda 116 kilometre bölünmüş yol yapıldı biz de görevi aldıktan sonra bu güne kadar 230 kilometre bölünmüş yol yaptık. Farkımız bu. Bütün bunlarla tabi ki kalmayacağız. Sağlık tesislerini genişletiyoruz ve şimdi bir müjde daha veriyorum. İçinde her türlü bin 867 yataklı dev bir şehir hastanesi kazandırıyoruz. Bu hastane 7 alanda tam donanımla bir sağlık merkez olacak. 3 yıl sonra bunu tamamlayıp hizmetinize sunacağız" ifadelerinde bulundu.

Erdoğan, "Gaziantepsporlu kardeşlerimin tutkusunu iyi biliyorum. Şu anda 33 bin seyirci kapasiteli stadın yapımı devam ediyor. Burası önümüzdeki yıl tamamlanmış olacak. Sizlerin teveccühü ile Cumhurbaşkanı olursam buradaki bütün projelerin takipçisi olacağım. Bu aziz millete hizmet etmek için koşan bir Tayyip Erdoğan göreceksiniz. Dualarınızda Mısır'ı, Gazze'yi, Suriye'yi, Irak'taki mazlum kardeşlerimizi unutmayın. Allah bizi utandırmasın. Bize Allah yeter, bize millet yeter, bize Türkiye yeter milli irade, milli güç, hedef 2023" sözleriyle Gaziantep mitingini sonlandırdı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Erdoğan Gaziantep'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement