Başbakan Erdoğan'ı Duygulandıran Seçim Şarkısı - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan'ı Duygulandıran Seçim Şarkısı

AK Parti'nin 'Seçim Beyannamesi' toplantısında Başbakan'ın konuşması öncesi salona dinletilen seçim şarkısı, Erdoğan'ı duygulandırdı.

19.02.2014 14:24  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Arena Spor Salonu'nda açıklayacağı "Seçim Beyannamesi" toplantısı öncesi, salon içinde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

PARTİLİLERE KUMANYA DAĞITILDI

Salona gelen partililerin çakmakları, kalemleri hatta kadınların parfümleri de girişte güvenlik ekipleri tarafından toplandı. Ayrınca salona girişte Büyükşehir Belediyesi tarafın hazırlanan kumanyalar partililere dağıtıldı.

ERDOĞAN'IN GELMESİYLE COŞKU ARTTI

Erdoğan'ın salona girmesi ile birlikte salonda bulunan büyük coşku yaşadı. Erdoğan, kurulan platform üzerinde vatandaşları selamlarken, kırmızı karanfil dağıttı. Başbakan Erdoğan, programı takip eden gazetecilere de karanfil attı. Seçim Beyannamesi hakkında bilgi verirken AK Parti olarak gerçekleştirdikleri hizmetleri anlatan Erdoğan, gündeme ilişkin de önemli mesajlar verdi. Başbakan Tayyip Erdoğan, Seçim Beyannamesinin 5 ana başlığının "Katılımcı Belediyecilik, Kültürel Belediyecilik, Sosyal Belediyecilik, Çevre Dostu Belediyecilik ve Hizmet Belediyeciliği" olduğunu söyledi.

Başbakan, her konuşmasında olduğu gibi Arena'da da parti örgütüne, "Gece gündüz demeden, kapı kapı dolaşarak, seçimleri kazanmak için çalışacağız" mesajı verdi.

VEKİLLERE "MECLİS'E GİDİN" DİYE SESLENDİ

Erdoğan kendisine yöneltilen bazı tezahüratlara da karşılık vermeye ihmal etmedi. "Türkiye seninle gurur duyuyor" sözlerine karşılık Erdoğan da sık sık "Bizler de sizlerle gurur duyuyoruz" dedi. Erdoğan, konuşmasını bir bölümünde de saat 14.00'te Meclis Genel Kurul'nun toplanacağını belirterek milletvekillerinin TBMM'ye gitmesini istedi.

Erdoğan konuşmasının tamamlamasının ardından da belediye başkan adayları ve parti temsilcileriyle birlikte salonu selamlamayı ihmal etmedi.

ŞARKILAR BELLİ OLDU

Tanıtım toplantısında, 30 Mart yerel seçimlerinde kullanılacak şarkıların tanıtımı da yapıldı. Seçimlerde ilk kullanılacak şarkının adı "Daima Aşk, Daima Hizmet."

AK Parti'nin seçim müzikleri arasında Kürtçe seslendirilen parça da yer aldı.

AK Parti'nin seçim çalışmaları için Uğur Işılak tarafından yorumlanan şarkının nakarat bölümü şu sözlerden oluştu: "Göründüğü gibi olan/Gücünü milletten alan/Recep Tayyip Erdoğan", "Mazlumlara sırdaş olan/Gariplere yoldaş olan/Recep Tayyip Erdoğan."

Salondan da büyük alkış alan şarkıya Erdoğan, konuşmasının hemen başında değinerek, Işılak'a teşekkür etmeyi de ihmal etmedi ve "Uğur kardeşime teşekkürlerimi sunarım" ifadesini kullandı.

GÖZLERİ DOLDURAN ŞARKILAR

Seçim şarkısı Başbakan Erdoğan'ın konuşması öncesinde salona dinletildi ve büyük coşkuyla karşılandı. Bu sırada duygulanan Başbakan Erdoğan'ın gözlerinin dolduğu görüldü.

AK Parti'nin ikinci açıklanan şarkısı ise Kürtçe ve Türkçe seslendirilmiş olan "El ele yürüyeceğiz, biz birlikte Türkiye'yiz" oldu.

AK Parti'nin üçüncü açıklanan seçim müziği ise Karadeniz yöresine ait oldu. Haydi Uşak Horana adlı parçada ise salonda bulunanlar büyük bir coşku yaşadı.

Yerel seçimlerine 10 şarkı ile giren AK Parti'de her yöreye ait bir parça bulunuyor. Parçaların içinde ise en dikkat çekeni rap seçim müziği olurken, "Haydi Şimdi Bir Daha" adlı seçim müziği rap olarak seslendirildi.

"DAİMA MİLLET, DAİMA HİZMET"

AK Parti'nin yerel seçimlerde kullanacağı seçim sloganları da belli olmaya başladı. Ankara Arena'ya "Daima Millet, Daima Hizmet" pankartları asıldı.

 

Başbakan Erdoğan\'ı Duygulandıran Seçim Şarkısı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan'ı Duygulandıran Seçim Şarkısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • MURAT TÜRK: SAYIN BAŞBAKANIM ALLAH GÜCÜNE GÜÇ KATSIN DA MİLLETİMİZİN HEM KALKANI HEM DE SİLAHI OLMAYA DEVAM ET VARSA ÖMRÜM SANA VERSİN HEPSİNİ ALLAH'IM 32 26 Yanıtla ANKARALI: RABBİM TEZ ZAMANDA GÖZLERİNİZDEKİ PERDELERİ İNDİRSİN, SİZLERİ ISLAH ETSİN... 0 0 kara: hadi be murat yalakacısı hadi hadi git işine ömrünü de heder etme bir hırsız için 0 0
  • ANKARALI: SENİ HİÇ SEVMEDİM UZUN ADAM. NE ZAMAN GÖRSEM; AKLIMA 'BARZANİ-ŞİVAN-TAYYİP' FOTOĞRAFI GELİYOR VE İĞRENİYORUM... 26 22 Yanıtla MURAT TÜRK: O SENİN İĞRENÇLİĞİNDEN KAYNAKLANIYOR... 0 0
  • SERHAT: Maalesef Barzani ile el eleden sonra benim gözümde akp kalmadı 25 18 Yanıtla
  • selvi: Şu güzelim ülke yıllardır yiyenlerin ülkesi oldu.şimdi hizmet edenlerin ülkesi oldu.ne mı yaptılar.aç gözünü sağa sola bakarsan görürsün.körsen zaten göremezsin 27 13 Yanıtla
  • SERHAT: ALLAH ŞU ÜLKEDEN ÖNCE AKPYİ SONRA PKKYI GÖNDERSİN YOKSA BERABER BU ÜLKEYİ BIRAKMAYACAKLAR 13 26 Yanıtla
  • halil: 30 mart sabahı acılarınçocuğu şarkısını dinleyeceksin 22 16 Yanıtla
  • kato: her yerde hırsızlık yaptığınız gibi şarkıdada yaptınız.dombura şarkısının müziği aylardır mhp belediye başkan adayı saffet sancaklının seçim müziği olarak yapılmıştı.para çaldığınız yetmiyor,müzik çalmayada başladınız haramzadeler. 15 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement