Başbakan Erdoğan'ın 1915 Olaylarına İlişkin Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başbakan Erdoğan'ın 1915 Olaylarına İlişkin Mesajı

Başbakan Erdoğan\'ın 1915 Olaylarına İlişkin Mesajı

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 1915 olaylarına ilişkin mesajı için, "120 senedir Ermeni mezalimine uğramış Türk milletinin torunları olan Türk milliyetçileri olarak bu açıklamayı kabul etmiyoruz, reddediyoruz ve protesto ediyoruz" ifadesini kullandı.

24.04.2014 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 1915 olaylarına ilişkin mesajı için, "120 senedir Ermeni mezalimine uğramış Türk milletinin torunları olan Türk milliyetçileri olarak bu açıklamayı kabul etmiyoruz, reddediyoruz ve protesto ediyoruz" ifadesini kullandı.

Aslan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 1915 olaylarıyla ilgili yayınladığı taziye mesajına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, mesajın, milli vicdanları sızlattığını ve vatan evlatları tarafından öfkeyle karşılandığını savundu.

Başbakan Erdoğan'ın bu sözleri ile adeta yıllardır Ermenilerin ve Amerika'nın yapmak istediğinin kolaylaştırdığını iddia eden Aslan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bir manada Ermeni'lerden özür dilenmiş ve Ermeni soykırımı iddiaları kabul edilmiştir. ve bu T.C Başbakanı tarafından yapılmıştır. ABD Başkanları gibi konuşmuştur. Belli ki bir yerlere mesaj vermeye çalışmaktadır. Ermeni Diasporası'nın arzuları okşanmış ve 99 yıllık mücadelemiz büyük bir gedik vermiştir. Bu millet Akdamar Adasını unutmamıştır, Hocalı Katliamı'nı unutmamıştır. Ermeni'lerce yapılan katliamları toplu mezarları unutmamıştır. Kurtuluş Savaşı'nda Ermeni'lerin yaptıklarını, Asalıyı ve PKK'yı doğurduklarını şehit büyükelçilerimizi unutmadık."

Aslan, aynı duyguların Azerbaycan, Karabağ, Hocalı şehitleri için hiç duyulmadığını öne sürerek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"120 senedir Ermeni mezalimine uğramış Türk milletinin torunları olan Türk milliyetçileri olarak bu açıklamayı kabul etmiyoruz, reddediyoruz ve protesto ediyoruz." - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başbakan Erdoğan'ın 1915 Olaylarına İlişkin Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement