Başbakan Erdoğan'ın Posterini Sura Astılar - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan'ın Posterini Sura Astılar

Başbakan Erdoğan\'ın Posterini Sura Astılar

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat: “Biz de o kefenli liderin kefenli askerleriyiz”

03.08.2014 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmanlı Ocakları üyesi bir grup, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın posterini Ayvansaray'daki sura astı.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Mehmet Emin Canpolat başkanlığında Eyüp Sultan'da bir araya gelen grup, türbe ziyaretlerinin ardından mehter takımının çaldığı marşlar eşliğinde Ayvansaray'a yürüdü.

Gruptakiler, buradaki bir sura Osmanlı Ocakları flaması, yeşil üç hilalli bayrak ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın posterini astı.

Mehmet Emin Canpolat, gruptakiler adına yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın bugün İstanbul'daki mitingine destek olmak için sura poster astıklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın muzaffer olmasını dilediklerini belirten Canpolat, "kefenli liderin kefenli askerleri olarak onun izinden gitme hususunda gayretli olacaklarını" ifade etti.

Canpolat, "İstanbul yeniden fethedilecek ve onu fethedecek Sayın Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, biz de onun bekçisiyiz. Biz de o kefenli liderin kefenli askerleriyiz" dedi.

Osmanlı Ocakları Marmara Bölge Başkanı İbrahim Engin Şekercioğlu ve diğer bazı il başkanlarının da yer aldığı grup, açıklamanın ardından marşlar eşliğinde mitingin yapılacağı yere doğru yola çıktı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan'ın Posterini Sura Astılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement