Başbakan Erdoğan'ın Seçim Kampanyasına İzmir'den Bağış - Son Dakika
Politika

Başbakan Erdoğan'ın Seçim Kampanyasına İzmir'den Bağış

Başbakan Erdoğan\'ın Seçim Kampanyasına İzmir\'den Bağış

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek olmak amacıyla Ziraat Bankası İzmir 1. Bölge Yöneticiğili'nde bağışta bulundu.

24.07.2014 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak amacıyla Ziraat Bankası İzmir 1. Bölge Yöneticiğili'nde bağışta bulundu.

10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için iş adamları ve vatandaşlar Ziraat Bankası İzmir 1. Bölge Yöneticiliği önünde toplandı. Basın açıklaması yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "Yeni Türkiye için, yeni Türkiye'de daha çağdaş, daha özgür, Atatürk'ün bize göstermiş olduğu muasır medeniyetin üzerindeki bir Türkiye için, hep birlikte yeni cumhurbaşkanımızı seçmek ve Sayın Başbakanımıza destek olmak için İzmirli hemşehrilerimizi bu kampanyaya davet ediyoruz." dedi. Partili olmayan İzmirlilerden de Erdoğan için destek beklediğini ifade eden Delican, "Hemşehrilerimizin, ülkemize 12 yıldan beri hizmet eden, sorumluluklarını bilerek Türkiye'ye bu kadar emek vermiş bir lidere katkı da bulunmalarını istiyoruz. Başbakanımız yeni Türkiye vaat ediyor. Eski Türkiye'nin ayaklarımıza bağlanan halatlarından kurtulmamız gerek" diye konuştu. Bağış miktarının öneminden çok, katılım oranına dikkat çeken Başkan Delican, "Önemli olan halkın seçeceği cumhurbaşkanına destek olmaktır. Bir lirada bağışta bulunabilirler, 9 bin lira da bağışta bulunabilirler. Bugün bizim düğün günümüz. Türk örf ve adetlerinde takı takılır. Ailenin geleceği için aileye katkıda bulunulur. Biz de bu kampanyayı böyle görüyoruz. 10 Ağustos'ta bu düğünümüzü davullarla zurnalarla kutlayacağız." dedi.

Kampanya kapsamında 30 ilçede toplamda 9 bin TL bağış yapacağını belirten Delican, açıklamasının ardından Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın hesabına para yatırdı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Erdoğan'ın Seçim Kampanyasına İzmir'den Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement