Başbakan Erdoğan: Rahmetli Anneme Hakaret Edecek Kadar Adisin - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan: Rahmetli Anneme Hakaret Edecek Kadar Adisin

Başbakan Erdoğan: Rahmetli Anneme Hakaret Edecek Kadar Adisin

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik, "Bu kadar hainlik olamaz benim rahmetli anneme hakaret edecek kadar adisin, seviyesizsin.

06.03.2014 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik, "Bu kadar hainlik olamaz benim rahmetli anneme hakaret edecek kadar adisin, seviyesizsin. Sustum sustum burama kadar geldi" ifadelerini kullandı.

Başbakan Erdoğan, Malatya Belediye Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. "Geçmişte başörtüsüne saldıranların" bugün, "kutsal değerlere" saldırıda bulunduğunu öne süren Erdoğan, "Çocuklarımın dördü de İmam Hatip mezunu. Erkek evlatlarım kat sayısı yüzünden, kızlarım ise, başörtüleri yüzünden, Türkiye'de üniversiteye gidemedi. Şimdi Kılıçdaroğlu ve Bahçeli gibi adam boğazımdan haram geçmemiş yavrularıma iftira yarışına girdiler montajladılar, verdiler bunlar bu kadar adi, seviyesiz, karekter yoksunu. Sustum, sustum ama artık dayanılmaz hale geldi; bu kadar hainlik olamaz. Benim rahmetli anneme hakaret edecek kadar adisin, seviyesizsin. Sustum sustum burama kadar geldi. Benim rahmetli anneme hakaret edecek kadar terbiyesizlik yapıyorlar sonra unuttum ölmüştü annesi diyor. Bu ahlaksızlık değil mi? Bugün gazetesi, Taraf Gazetesi, Zaman Gazetesi siz hangi doğrunun yanındasınız? Ey Hürriyet Gazetesi sen neyin yanındasın. İstediğin kadar uğraş. Sen bu ülkede yolsuzluk yapıyor isen ben bunu takip ederim" dedi.

Kriptolu telefonların bile dinlendiğini anımsatan Başbakan Erdoğan, "İşte bunlar dinliyor. Bunlar 3. havalimanını yapan müteahhitler de 3. köprüyü yapan müteahhitlere de saldırdılar. Pes etmek yok Şimdi de Başbakanlık binasını durdurmaya çalışıyorlar. Bu yargı mensuplarına karşıyım. Bunlar montaj işini iyi öğrendiler. Meclis'te Anayasal suç olmasına rağmen oralarda yaptıkları montajı dinletiyorlar. Ey Kılıçdaroğlu senden siyasetçi olmaz. Senden olsa olsa İstanbul tahta kalede kasetçi olur. Pensilvanya ile birlikte yürüttükleri 17 Aralık'ta hesapları tutmadı. 25 Aralık dediler yine tutmadı" diye konuştu.

Malatyalılara seslenen Başbakan Erdoğan, "Çocuklarınızı cemaate ait dershane ve okullardan çekin" çağrısında bulundu. Dershaneler yerine hafta sonu okullarda çocuklara takviye kur verileceğini söyleyen Erdoğan, şunları ekledi:

"Düşman bir ülkeyi işgal etmek istiyorsa önce otoyollarından, hava yollarından, Milli İstihbarat Teşkilatı'ndan, Başbakanından bakanlarından başlar. Saldırdılar, şimdi de utanmadan Marmaray'dan geçiyorlar. Devletin tepesine saldırdılar. Halk Bankası'na, Ziraat Bankası'na saldırdılar. Çözüm sürecine saldırdılar. Gezi olaylarına samimi niyetle geldik oraya dediler. Orada 12 ağaç sökülmüş başka yere nakledilmiş. Bunlar samimiyetle eylem yapıyoruz diyor. AK Parti'nin 12 yıllık iktidarında 3 milyar fidan diktik. bunların çevrecilikle ilgisi yok terör örgütleri ile birlikte çalışıyorlar."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan: Rahmetli Anneme Hakaret Edecek Kadar Adisin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement