Başbakan'ın Çağrısına İlk Gebze Cevap Verdi - Son Dakika
Yerel

Başbakan'ın Çağrısına İlk Gebze Cevap Verdi

Başbakan\'ın Çağrısına İlk Gebze Cevap Verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun törenlerde plaket verilmemesi talimatı üzerine adım atan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kendisini ziyaret edenlere oluşturulacak ‘Güzel Gelecek’ hatıra fidanlığına dikilmek üzere fidan sertifikası veriyor.

25.12.2014 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun törenlerde plaket verilmemesi talimatı üzerine adım atan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kendisini ziyaret edenlere oluşturulacak 'Güzel Gelecek' hatıra fidanlığına dikilmek üzere fidan sertifikası veriyor.

Gebze Belediyesi, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 'plaket' verilmemesi talimatı üzerine örnek bir uygulama başlattı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından hayata geçirilen uygulama ile kendisini ziyarete gelenlere ve düzenlenecek törenlerde plaket yerine, ilçede yeni oluşturulacak hatıra ormanına dikilecek fidanların sertifikası verilecek. Programlara katılan konuklara ve belediyeye ziyarete gelen misafirlere plaket yerine adlarına özel olarak ekilmiş fidanların sertifikası takdim edilerek 'Güzel Gelecek Hatıra Fidanlığı' oluşturulacak.

Konukların ve misafirlerin adına düzenlenmiş sertifikaların takim edileceği 'Güzel Gelecek Hatıra Fidanlığı' için ilk ağaç fidanı, stand-up gösterisi için Gebze'ye gelen Bekir Develi adına dikildi. Şaban Töngel Parkı'nda adına düzenlenmiş sembolik fidanı kendi elleriyle diken ünlü komedyen Bekir Develi, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve ekibini bu önemli proje nedeniyle kutlayarak teşekkür etti.

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde belediye personeline yönelik düzenlenen stand-up gösterisi öncesinde adına düzenlenmiş fidan sertifikasını Bekir Develi'ye takdim eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Sayın Başbakanımızın talimatları doğrultusunda adım atarak, plaket yerine artık konuklarımızın adına özel olarak düzenlenmiş fidan sertifikaları takdim edeceğiz. Konuklarımızın adı, kuracağımız özel hatıra fidanlığında yaşatılacak. İlk olarak da siz değerli sanatçımıza takdim ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başbakan'ın Çağrısına İlk Gebze Cevap Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement