Başbakan'ın Güzergahında Kaza - Son Dakika
Güncel

Başbakan'ın Güzergahında Kaza

Başbakan\'ın Güzergahında Kaza

Haber-kamera: Cengiz ÇOBAN -İSTANBUL-DHA Üsküdar Kısıklı'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiği ve evine de 500 metre uzaklıktaki Eski Kısıklı Caddesi'nde saat 10.00 sıralarında kaza meydana geldi.

19.05.2014 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-kamera: Cengiz ÇOBAN -İSTANBUL-DHA

Üsküdar Kısıklı'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiği ve evine de 500 metre uzaklıktaki Eski Kısıklı Caddesi'nde saat 10.00 sıralarında kaza meydana geldi.

Yolcu minibüsü sürücüsü Mehmet Çeltikçi, Burhaniye Mahallesi üst geçidinde aracını durdurdu. Minibüsten önce çocuklar indi. Çocukların ardından Sıdıka Oral'ın indiğini fark edemeyen sürücü Çeltikçi aracını hareket ettirdi. Minibüsün hareket etmesiyle dengesini kaybeden Oral araçtan yola düştü. Yolcuların uyarısıyla duran sürücü Çeltikçi aşağı inip Oral'a yardım etti.

ERDOĞAN'IN KONVOYU GEÇTİ

Bu sırada Başbakan Erdoğan'ın geçişi için yol üzerinde önlem polisler de kaza yerine koştu. Sürücü ve polis, Sıdıka Oral'ı yol kenarına götürüp yardım etti. Başbakan Erdoğan geçeceği için hazırlıkları yapan polis ekipleri kazaya karışan minibüsü de yolu kapatmaması için yanda üst geçit altında çektirdi. Kolundan yaralandığıbelirtilen Sıdıka Oral, yol kenarında beklerken bu sırada Başbakan Erdoğan'ın konvoyu yoldan geçiyordu. Kazayı yaralı olarak atlatan Sıdıka Oral, olay yerine çağrılan yakınları tarafından götürüldü

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan'ın Güzergahında Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement