Başbakan'ın Halası: Allahıma Hamdolsun Dilediğimizi Verdi - Son Dakika
Güncel

Başbakan'ın Halası: Allahıma Hamdolsun Dilediğimizi Verdi

Başbakan\'ın Halası: Allahıma Hamdolsun Dilediğimizi Verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun halası Nilüfer Özlen, "Çok mutluyuz. Allaha hamdolsun dilediğimizi verdi.

02.11.2015 01:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun halası Nilüfer Özlen, "Çok mutluyuz. Allaha hamdolsun dilediğimizi verdi. Allah'tan daha ne isteyelim" dedi.

Ak Parti'nin kesin olmayan sonuçlara göre tek başına iktidar olmasının ardında baba ocağı Konya'nın Taşkent ilçesinde de coşkulu bir kutlama gerçekleşti. Ak Parti bayraklarıyla meydanları dolduran Taşkentliler, Başbakan Davutoğlu için 'Taşkent seninle gurur duyuyor' sloganları attı.

Taşkent'te Başbakan Davutoğlu'nun halası Nilüfer Özlen ve eniştesi Asım Özlen'in, evinde de coşku ve mutluluk vardı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sabah oy kullanmak için Konya kent merkezine geldikten sonra kendisini telefonla aradığını belirten Nilüfer Özlen, "Sabah telefonum çaldı. Baktım 'hala' dedi. Bende öbür yeğenim Mustafa'yı sandım. 'Mustafa nerdesin?' dedim. 'Ben Konya'ya geldim, oyumu kullanacağım' dedi. Ahmet sen misin deyince 'Evet hala' dedi ve sonra duygulandım. Dua etmemizi istedi. Çok mutluyuz. Çok mutluyuz. Allaha hamdolsun dilediğimizi verdi. Allah'tan daha ne isteyelim" dedi.

Başbakan Davutoğlu'nun akşam saatlerinde yine kendisini aradığını belirten Nilüfer Özlen, "Akşam da arağından 'Hala dua et. Sağlını bozma' dedi. Çok mutluyuz, gururluyuz" ifadelerini kullandı.

Eniştesi Asım Özlen de, "Hepimiz birbirimize dua edersek kabul oluyor. Dualarımız kabul oldu. Mutluyuz, gururluyuz. Memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. - Taşkent

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan'ın Halası: Allahıma Hamdolsun Dilediğimizi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement