Başbakan Programlarını İptal Edip Yazıcıoğlu'nun Annesinin Cenazesine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başbakan Programlarını İptal Edip Yazıcıoğlu'nun Annesinin Cenazesine Katıldı

Başbakan Davutoğlu, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefat eden annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun Sivas'taki cenaze törenine katıldı.

20.02.2015 11:01  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu bugün hayatını kaybetti. Vefat haberini aldıktan sonra tüm programlarını iptal eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, cenazeye katılmak üzere Sivas'a gitti.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ, TABUTU OMUZLADI

Başbakan Davutoğlu, uçaktan iner inmez Sivas Merkez Ulu Camii'ne giderek, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun 92 yaşında vefat eden annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun cenaze namazına katıldı.

Davutoğlu, camide merhum Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu'na başsağlığı dileklerini iletti. Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazında saf tutan Davutoğlu, anne Yazıcıoğlu'nun cenazesinin bulunduğu tabutu diğer vatandaşlarla bir süre taşıdı.

Cenaze törenine, Yazıcıoğlu'nun ailesi ve yakınları ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, protokol üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yazıcıoğlu'nun cenazesi, toprağa verilmek üzere cenaze aracıyla Yukarı Tekke Mezarlığına götürüldü.

ERDOĞAN VE EŞİNDEN TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, BBP'nin kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesinin vefat haberinin akabinde aileyi ayrı ayrı telefonla arayarak taziye dileğinde bulundular.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhume Fidan Yazıcıoğlu'nun oğlu Yusuf Yazıcıoğlu ile görüşürken, Emine Erdoğan ise merhumenin gelini Gülefer Yazıcıoğlu ile konuştu.

Fidan Yazıcıoğlu'nun vefatından derin üzüntü duyduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşinin, merhumeye Allah'tan rahmet, aile bireylerine ve yakınlarına ise sabır ve metanet diledikleri öğrenildi. Erdoğan telefon görüşmesini Elazığ'a hareketinden önce gerçekleştirdi.

Başbakan Programlarını İptal Edip Yazıcıoğlu\'nun Annesinin Cenazesine Katıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan Programlarını İptal Edip Yazıcıoğlu'nun Annesinin Cenazesine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • zehra barut: Öldürdükleri adamın annesinin cenazesine gitmek nasıl bir hissiyattır bilmiyorum. 22 8 Yanıtla
  • Uzun adam: Nur içinde uyusun mekanı cennet olsun 27 2 Yanıtla
  • Erciyes: Ben kaderime kusmemisim, ben devlete kusmemisim. Inandim inandimsa yaparim bedeli neyse katlanirim demisim. 2 saniye sonrasina garantimiz olmayan bir hayatimiz icin FIRILDAK olmaya gerek yok, BEN FIRILDAKLIK ISTEMEM. Muhsin Yazicioglu 26 0 Yanıtla
  • MARDİNLİ ARAP: TÜM ÜLKÜCÜLER SİZİNLE ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN DUALARIMIZ SİZİNLE MARDİNLİ BOZKURT 18 8 Yanıtla
  • SVS 58: şu anki bbp maalesef parelelci gözüküyor hiç yakışmıyor. 6 19 Yanıtla
  • mhp bbp: İtildiler, kakıldılar, dövüldüler, öldüler... Lakin düşen bayrakları buçlarına astılar. Ne dünyalık istediler, ne aferin umdular, Ne kavgadan vazgeçtiler, ne gücenip küstüler 16 8 Yanıtla
  • Her şeyin bir bedeli var: İş BBP nin oylarına talip olma olunca proğramın ne önemi var. 16 8 Yanıtla
  • Yesil: Allah rahmet eylesin fidan annemizi. Mekani cennet olsun 23 0 Yanıtla
  • Erciyes: Benim Kizilelmam ve hayalim avrupa birligi degil. Benim Kizilelmam ve hayalim buyuk orta dogu projesi felan degil. Ne Amerikanin ne Israilin golgesinde bir TURKIYE degil. Benim hayalim TURK ISLAM medeniyeti, TURK ISLAM birligi olsun dedim. Muhsin Yazicioglu 21 1 Yanıtla
  • izmirli: Muhsin Yazıcıoğlunun değerli ve asil bir insan olduğunu Türk vatandaşı bilir, fakat annesi muhsin yazıcıoğlundan da daha asil, insani yönleri çok ağır basan, ender annelerden birisiydi, Allahtan rahmet diliyorum. 19 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement