Başbakan Şehitlere Taziyeye Gitti, Meydan Okudu: Yanlış Adresteler - Son Dakika
Güncel

Başbakan Şehitlere Taziyeye Gitti, Meydan Okudu: Yanlış Adresteler

Başbakan, "Nasıl Suriye'de Irak'ta bir ulusu yok etmeye çalışıyorlarsa, Türkiye'de de aynı oyunu oynamaya çalışıyorlar. Bu sefer yanlış adresteler." dedi.

17.09.2016 13:16  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Binali Yıldırım, Tendürek Dağı'nda çıkan çatışmada şehit olan 1'i emekli, 8 köy korucusunun ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Başbakan Somkaya ve Gökçebulak köylerini ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada, "Terör örgütlerinin saldırılarını beklemeyecek güvenlik güçlerimiz. Onları nerdeyse arayıp bulacak ve milletimizin güvenliğini sağlayacak her türlü tedbiri alacak." dedi.

"OYUNUN FARKINDAYIZ" DEYİP MEYDAN OKUDU

Başbakan Yıldırım, "Nasıl Suriye'de Irak'ta bir ulusu, bir ülkeyi yok etmeye çalışıyorlarsa Türkiye'de de aynı oyunu oynamaya çalışıyorlar. Bu oyunun farkındayız, Ağrı da, Edirne de bu oyunun farkında, 79 milyon vatan evladı bu oyunun farkında. Bunların efendileri ve taşeronları, bu işe kim bulaşmışsa iyi bilsin ki bu sefer yanlış adresteler. Türkiye'yi bölmek için terörü besliyorlar. Bu kirli bir oyundur. Asla oyuna gelmeyin. Yarınımız, bugünden daha iyi olacaktır. Acımızı, sevincimizi paylaşacağız. Vatanın taşına toprağına göz diken varsa onun da gözünü oyacağız."" diyerek meydan okudu.


GENİŞ GÜVENİK ÖNLEMLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Başbakan Binali Yıldırım'ın köye gelişi sırasında alınan geniş güvenlik önlemleri dikkat çekti. Bir örnek giyinen korumaların dışında ağır teçhizatlı özel timler yer aldı.

Başbakan Şehitlere Taziyeye Gitti, Meydan Okudu: Yanlış Adresteler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Şehitlere Taziyeye Gitti, Meydan Okudu: Yanlış Adresteler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement