Başbakan Yardımcısı Akdoğan Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Akdoğan Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Halkımız bir şeyler yapabileceğine dair daha da güçlenmiş durumda.

22.05.2015 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Halkımız bir şeyler yapabileceğine dair daha da güçlenmiş durumda. Bu sebeple Türkiye bölgesel bir aktör, güç oldu" dedi.

Akdoğan, Elmadağ Kaymakamlığı ve Belediyesince düzenlenen "Elmadağ 4. Eğitim Bilim ve Kültür Şenliği"ne katıldı. Akdoğan burada, ilçede eğitim gören öğrencilerin çalışmalarının bulundu stantları gezdi ve gençlerle sohbet etti.

Akdoğan, daha sonra belediye önünde halka hitaben yaptığı konuşmada, Türkiye'nin kaydettiği başarılarının halktaki özgüven sayesinde olduğunu söyledi.

Türk milletinin  bugün daha büyük bir özgüvene sahip olduğunu ifade eden Akdoğan, "Halkımız bir şeyler yapabileceğine dair daha da güçlenmiş durumda. Bu sebeple Türkiye bölgesel bir aktör, bir güç oldu. Her alanda çok büyük mesafeler alıyoruz. Geleceğimiz çocuklarımız, onların üzerine titrememiz gerekiyor. Onları çok iyi eğitmemiz gerekiyor. Bu yüzden şu anda  kamu yatırımlarında en büyük payı milli eğitim alıyor. Hiçbir şeyi esirgemiyoruz. Ne yapmamız gerekirse, tabletlerden akıllı sınıflara, akıllı tahtalara kadar yavrularımız her şeyin en iyisine layık. Biz onlara daha iyi bir gelecek sunmanın gayreti içindeyiz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Akdoğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement