Başbakan Yardımcısı Arınç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Başbakan Yardımcısı Arınç Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Arınç Açıklaması

"Bu hükümeti yıkmak için iftiralar, hakaretler, yalanlarla vaktini geçirenler var. Öyle parti genel başkanları var ki ağzını açtığında küfürden başka bir şey çıkmıyor.

28.03.2014 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Bu hükümeti yıkmak için iftiralar, hakaretler, yalanlarla vaktini geçirenler var. Öyle parti genel başkanları var ki ağzını açtığında küfürden başka bir şey çıkmıyor. Bunlar, onların eksikliğidir" dedi.

Harmancık ilçesinde partisince düzenlenen mitingde konuşan Arınç, AK Parti olarak yerel seçimlerde iddialı olduklarını, Bursa'da bir büyükşehir ve 17 ilçe belediyesini kazanmak istediklerini bildirdi.

Yeniden aday gösterilen Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya'ya destek isteyen Arınç, şöyle devam etti:

"Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, onun yanında olacak. Ayrıca benim de dahil olduğum 11 AK Parti Bursa milletvekili de onun arkasında asker gibi yer alacak. Bir şey emretsin, hemen yapacağız. O da yetmez canım, Harmancık çok güçlü bir yer, ihtiyaçları da çok fazla, 11 milletvekili de az gelir. Başka partiler ne der bilmem ama bizim partimiz başka, 11'imiz, hepsi 5'i bir yerde gibi maşallah. Hepsi çalışkan, gayretli insanlar. Diyelim ki onlar da yetmedi, çok şükür Mustafa Çetinkaya'nın arkasında koskoca hükümet var, Recep Tayyip Erdoğan var, bakanları var. Elinden tutarız, ne isterse veririz, 'gak deyince et, guk deyince süt.' Ne istersen söyle başkan, Allah'ın izniyle. Bak bu sözlerden sonra, 'Seçildi de şu işi yapmadı, siz arkasında durmadınız' derseniz, ben bu meydana gelir, hepinizin önünde kendimi dövdürürüm."

"O karalar, onların yüzüne yapışmıştır"

Arınç, hükümetin, iftira, hakaret ve yalanlara rağmen yoluna başarıyla devam ettiğini vurguladı.

Halkın, iftiralara inanmadığını söyleyen Arınç, şunları kaydetti:

"Bu hükümeti yıkmak için iftiralar, hakaretler, yalanlarla vaktini geçirenler var. Öyle parti genel başkanları var ki ağzını açtığında küfürden başka bir şey çıkmıyor. Bunlar, onların eksikliğidir. Bu millete küfür, hakaret yakışmaz, hele siyasetçiye hiç yakışmaz, yalanın arkasına saklanıp da milleti aldatmaya çalışmak hiç yakışmaz. Dolayısıyla bu günlerde hükümetimiz, Başbakanımız, partimiz hakkında ortaya atılan iftiralara inanmadığınızı biliyorum. Bu yağmurun altında bu kadar insan saatlerce beklemişse daha çok kenetlenmişse ve geçtiğimiz hafta Bursa'da yaptığımız mitingde 150 bin Bursalı, meydanda kum tanesi gibi toplanmışsa bu iftiralar, onu yapanların suratına yapışmıştır. O karalar, onların yüzüne yapışmıştır. İnşallah pazar akşamı ilk zafer müjdesini Harmancık'tan aldığımızda Rabbimize şükredeceğiz, sizi kutlayacağız ve aynı zamanda o gün ne kadar yüksek oyla belediye başkanımız seçilmişse o, hükümetimizin de itibarını artıracaktır, Başbakanımızı da sevindirecektir. O da bizim için ikinci büyük mutluluk olacaktır."

Arınç, ilçenin uzman doktor eksiğini de en kısa zamanda gidereceklerini sözlerine ekledi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başbakan Yardımcısı Arınç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement