Başbakan Yardımcısı Arınç, Bursa'da Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Başbakan Yardımcısı Arınç, Bursa'da Açıklaması

"Bu yörenin insanı dürüsttür, ahlaklıdır, inançlıdır, milli, manevi değerlerine bağlıdır.

19.06.2014 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Bu yörenin insanı dürüsttür, ahlaklıdır, inançlıdır, milli, manevi değerlerine bağlıdır. İnşallah el ele vereceğiz ve bize verdikleri destekten dolayı onları hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz" dedi.

Arınç, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ve Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke'yi makamlarında ziyaret etti. Bülent Arınç, Keles Belediyesini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Keles'in bölgede nüfusu büyük ilçelerden olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Keles bu bölgede nüfusu büyük olan ilçelerimizden birisi. Hamdolsun gelişmiştir. Belediye başkanımız, başkanlarımız, valimiz Keles'in ihtiyaçları konusunda bugüne kadar hep samimi, gayretli davrandılar. 30 Mart seçimlerinde başkanımız ilk defa belediye başkanlığını kazandı. Bu, sıradan bir başarı değil. Bu dört ilçemizin içerisinde en yüksek oy oranıyla, yüzde 55 ile kazandı. Bursa'daki ilçelerimiz içerisinde de İnegöl'den sonra ikinci sırada. Yüksek oy oranıyla seçimi kazandı. Hamdolsun yeni bir dönem başladı. Kendisi başarıyla görevini sürdürecek. Ama bize düşen emaneti aldığımız günden itibaren dönemin sonuna kadar milletimize verdiğimiz hizmet sözünü yerine getirmektir. Bunun için arkadaşımıza güveniyoruz."

Bursa'nın sağlık konusunda hiçbir eksiğinin kalmadığını belirten Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Seçim öncesi buradaki hastane açılışında binlerce kişi vardı. Esasen sonucu o günden de görmek mümkündü. Güzel bir hastane kazandırmış olduk. Eksik olan doktorlarımız varsa onları süratle tamamlarız. Sağlık konusunda Bursa'nın hiçbir eksiği kalmadı. Mustafakemalpaşa ve Karacabey bitmek üzere. Büyük yatırımlar yaptık oraya. Her biri 40 trilyon civarında. İnegöl yeni hastanemiz bitmek üzere. Mudanya'yı hizmete açtık. Yani ilçelerimizin her birine hamdolsun bir hastane kazandırmış olduk. Dolayısıyla yollarımızdan başlayarak yüksek okullarımızın ihtiyaçları, yurt ihtiyaçları ve diğer konularda da bizler de takipçiyiz. Belediye başkanları ve kaymakamlar da takipçi. Bir eksiğimiz kalmayacak. Önemli olan tabii mahsullerimizin para etmesi, tarıma destek vermemizdir."

"Bu yörenin insanı dürüsttür, ahlaklıdır, inançlıdır, milli manevi değerlerine bağlıdır. İnşallah el ele vereceğiz ve bize verdikleri destekten dolayı onları hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz" diyen Arınç, "Bugün dört ilçemizi ziyaret ediyoruz. Bursa'da da programlarımız var ama ben en azından 16 ilçemizin bugüne kadar başkanlarını makamlarında ziyaret etmek suretiyle tebrik etmiştim. Bugün bunun son noktasıdır. Bu bizim için çok önemlidir. Halkın destek verdiği ve seçtiği başarılı insanları bizim de ziyaret ederek destek vermemiz gerekiyor. Yoğun tempomuzdan dolayı da halkımızla beraber olma imkanımız bu sefer olmadı. Onlara da bizlerin selamını, iyi dileklerini iletin" ifadesini kullandı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başbakan Yardımcısı Arınç, Bursa'da Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement