Başbakan Yardımcısı Babacan, Eskişehir'de - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Babacan, Eskişehir'de

Başbakan Yardımcısı Babacan, Eskişehir\'de

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ticaret odası, sanayi odası ve ticaret borsasının düzenlediği iftar programına katıldı.

26.07.2014 00:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ticaret odası, sanayi odası ve ticaret borsasının düzenlediği iftar programına katıldı.

Babacan, iftarda yaptığı konuşmada, Eskişehir'e en son mart ayında "Ekonomide Güven Ortamı ve İstikrar Konferansı"na katılmak üzere geldiğini söyledi.

Eskişehir'e tekrar gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Babacan, şunları kaydetti:

"Burada olmak büyük mutluluk, nazik davetiniz için teşekkür ederim. Ramazan ayının sonuna yaklaşıyoruz. Bu mübarek aya elveda demeye hazırlandığımız bu günlerde bir taraftan bayrama yaklaşmanın sevincini ve mutluluğunu içimizde duyuyoruz, diğer taraftan da feyziyle, bereketiyle ve manevi iklimiyle hepimizi sımsıcak kucaklayan ramazan ayından ayrılmanın hüznünü yaşamaktayız."

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna da katılımından dolayı Babacan'a teşekkür etti.

Kentin havacılık, raylı sistem, gıda, hayvancılık, atçılık gibi konularda Türkiye'de önemli yere sahip olduğunu belirten Tuna, "Turizm açısından ilimize baktığımızda Eskişehiri'n doğal turizmi, kültür, tarih ve inanç turizmi ile termal ve sağlık turizmi alanlarında da önemli bir potansiyele sahip olduğunu görüyoruz. Önümüzdeki günler için sağlık turizmi potansiyelini değerlendirme çalışmaları da planlamaktayız" dedi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Babacan, Eskişehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement