Bozdağ: Dileğimiz Bu Bayramda Kan ve Gözyaşı Dursun - Son Dakika
Politika

Bozdağ: Dileğimiz Bu Bayramda Kan ve Gözyaşı Dursun

Bozdağ: Dileğimiz Bu Bayramda Kan ve Gözyaşı Dursun

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Kan, gözyaşı ve zulmün olduğu yerler var. Dileğimiz odur ki bu bayramda kan ve gözyaşı dursun." dedi.

15.10.2013 10:15  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kurban Bayramı'nın kanın ve gözyaşının olduğu yerlerde kanın ve gözyaşının durmasına, huzurun, barışın, refahın, mutluluğun, güzelliklerin egemen olduğu bir dünyanın oluşmasına vesile olması temennisinde bulundu.

Kurban Bayramı'nı Yozgat'ta geçiren Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı ve Belediye Başkanı Yusuf Başer ile birlikte bayram namazını Çapanoğlu Büyük Camii'nde kıldı. Camide vatandaşlarla bayramlaşan Bozdağ, vatandaşların bayramını kutladı. Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Bütün milletimizin Kurban Bayramı'nı gönülden tebrik ediyorum. Bütün Müslümanlar'ın Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Bu bayramın hepimiz için, milletimiz için, İslam alemi için, bütün insanlık için huzur, barış, refah ve saadet getirmesini Cenabı Allah'tan temenni ediyorum. Bayramlar yardımlaşmanın, dayanışmanın, birlik ve beraberliğimizin sembol günleridir. Bugün Yozgat Çapanoğlu Camii'nde bu manzarayı hep beraber yaşadık. Burada Yozgatlılar adeta bir araya geldiler, büyükleriyle, küçükleriyle birlikte bayramlaştılar. Ben eminim ki Türkiye'nin bütün camilerinde aynı manzara var. Köyünden, beldesine ilçesine, iline, mahallesine kadar her yerde insanlarımız kucaklaştı. Onun için diliyorum ki bu kucaklamalar daim olur, birlik ve beraberliğimiz her zamankinden daha güçlü ve kuvvetli olur" dedi.

Bu bayram dünyanın değişik yerlerinde bayramı ağız tadıyla yapamayan pek çok insanın bulunduğunu ifade eden Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Kanın ve gözyaşının olduğu ülkeler var, zulmün olduğu yerler var, mazlum durumda olan insanlar var. Dileğimiz odur ki bu bayramın kanın ve gözyaşının olduğu yerlerde, kanın ve gözyaşının durmasını, zulmün olduğu yerlerde zulmün son bulmasına, zalimlerin artık zulüm edemeyecek bir duruma gelmesine ve artık hiçbir yerde ne bir Müslüman'a ne de başka bir insana zulüm yapılmamasına, huzurun, barışın, refahın, mutluluğun, güzelliklerin egemen olduğu bir dünyanın oluşmasını da vesile olur. Bütün dileğimiz, temennimiz odur. Bu bayram vesilesiyle tekrar herkesin bayramını gönülden kutluyorum. Bayramın bayram tadında geçmesini temenni ediyorum" ifadesini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bozdağ: Dileğimiz Bu Bayramda Kan ve Gözyaşı Dursun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu seçmene çağrı yapıyor
    16:43 AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu seçmene çağrı yapıyor

    AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için seçmene çağrı yaparak projelerini anlattı. Hatipoğlu, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip, sandığa giderek oy kullanmalarını istedi.

  • Erdoğan: İstanbul'u işporta pazarına düşürmek ihanettir
    16:42 Erdoğan: İstanbul'u işporta pazarına düşürmek ihanettir

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şehir halkına hizmet için tahsis edilen kaynakları yağmalayıp başka amaçlar için deste deste savurmak bu şehri üzer. İstanbul'u üzmemek gerekir.

  • Ahmet Davutoğlu Amasya'da seçim çalışmalarını sürdürdü
    16:42 Ahmet Davutoğlu Amasya'da seçim çalışmalarını sürdürdü

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Amasya'da seçim çalışmalarını sürdürdü. Kentte esnaf ziyaretlerinde bulunan Davutoğlu, seçim otobüsünden vatandaşları selamladı. Amasya Muhacirler Derneğini ziyaret eden Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, seçimlere çok az bir süre kaldığını, 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'nin siyasi haritasının yeniden şekilleneceğini söyledi.

  • Diyarbakır'da 'Filozof Ramazan' lakabıyla bilinen Ramazan Pişkin'i öldüren sanık hakkında müebbet hapis istemi
    16:38 Diyarbakır'da 'Filozof Ramazan' lakabıyla bilinen Ramazan Pişkin'i öldüren sanık hakkında müebbet hapis istemi

    Diyarbakır'da 'Filozof Ramazan' lakabıyla bilinen Ramazan Pişkin'i öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanık Erkan Baykut hakkında 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis istemiyle dava açıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmayı tamamladıktan sonra hazırlanan iddianamede, olayın detayları ve sanığın ifadelerine yer verildi. Sanık ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, CHP Çorum Belediye Başkan adayı için destek istedi
    16:37 CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, CHP Çorum Belediye Başkan adayı için destek istedi

    CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Çorum Belediye Başkan adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu için vatandaşlardan destek istedi. Nazlıaka, CHP'nin halkı eşitleme, güçlendirme, özgürleştirme, toplumu dönüştürme ve halkı yaşatma anlamında beş alanda somut olarak insan hayatına dokunduğunu söyledi. CHP Çorum Belediye Başkan adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu'nun belediye başkanı seçilmesiyle Çorum Belediyesine İzmir, Ankara ve İstanbul büyükşehir belediyelerinin destek olacağını anlatan Nazlıaka, tüm belediyelerin dayanışma içinde olacaklarını belirtti.


Advertisement