Başbakan Yardımcısı Elvan: Şerefsizler Okula Bomba Atmaktan Dahi Çekinmiyorlar - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Elvan: Şerefsizler Okula Bomba Atmaktan Dahi Çekinmiyorlar

Başbakan Yardımcısı Elvan: Şerefsizler Okula Bomba Atmaktan Dahi Çekinmiyorlar

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, PKK'lı teröristlerce Diyarbakır'da bir okulun bahçesine el yapımı patlayıcı atılmasına sert tepki göstererek, "Öğrenciler karnelerini alırken o şerefsizler, o vatan hainleri, o ahlaksızlar çocukların karne alması esnasında okula bomba atmaktan dahi çekinmiyorlar" dedi.

22.01.2016 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, PKK'lı teröristlerce Diyarbakır'da bir okulun bahçesine el yapımı patlayıcı atılmasına sert tepki göstererek, "Öğrenciler karnelerini alırken o şerefsizler, o vatan hainleri, o ahlaksızlar çocukların karne alması esnasında okula bomba atmaktan dahi çekinmiyorlar" dedi. Elvan kamu görevlilerine de seslenerek, "Bize ayak uyduramayanlarla yollarımızı ayıracağız" diye konuştu.

İncelemelerde bulunmak üzere seçim bölgesi Mersin'e gelen Lütfi Elvan, Dia Center'da muhtarlarla buluştu. Eşi Zeliha Elvan ile Vali Özdemir Çakacak'ın eşlik ettiği Başbakan Yardımcısı Elvan, 5 öğrencinin yaralanmasıyla sonuçlanan Diyarbakır'daki bir okula yapılan bombalı saldırıyı değerlendirdi. Terör örgütüne çok sert tepki gösteren Elvan, şunları söyledi:

"Bu sabah öğrenciler karnelerini alırken o şerefsizler, o vatan hainleri, o ahlaksızlar çocukların karne alması esnasında okula bomba atmaktan dahi çekinmiyorlar. PKK terör örgütü ve onun siyasi uzantıları maalesef bu ülkenin önün kesmek ve her alanda büyüyüp güçlenmesini engellemek için her türlü çabayı sarf ediyor. Bu ülkenin gelişmesini ve kalkınmasının önünde kim durursa dursun buldozer gibi ezip geçeceğiz onları. Silopi'de temizlik harekatı büyük ölçüde tamamlandı. Önümüzdeki günlerde Cizre, Sur ve diğer ilçelerimizde bu temizlik harekatı tamamlanacak. Bir tek terör örgütü mensubu kalmayana kadar mücadelemize devam edeceğiz."

'O AKADEMİSYENLER UTANMALI'

Bildiriye imza atarak eleştirilerin hedefi olan akademisyenleri de teröre destek vermekle suçlayan Elvan, şöyle devam etti:

"Bir yandan o yiğit askerlerimiz, emniyet mensuplarımız terör örgütüne karşı mücadele verirken, diğer taraftan çoğunluğu devletin üniversitelerinde devletin maaşını alan akademisyenler, sanki terör örgütü bu ülkede çocukları, insanları öldürmüyor gibi bir açıklama gereği hissediyorlar. O bildiriye imza atanlar utanmalılar. Halkın oylarıyla Cumhurbaşkanlığı makamına seçilen sayın Cumhurbaşkanımıza parti liderlerinin ağza alınmayacak hakaretlerde bulunduğunu görüyorsunuz. Onların hedefi milletimizdir. Cumhurbaşkanımıza yapılan saldırı ve hakaret, milletimize saldırıdır, hakarettir."

AYAK UYDURAMAYAN YÖNETİCİLERLE YOLLAR AYRILACAK

Terörün eğitimi de aksattığını kaydeden Lütfi Elvan, hiçbir yönetici, bölge ve il müdürünün makamında oturmayıp projelerin peşinden koşması gerektiği kaydederek, "Nerede ne yapılıyor, ne tür sıkıntılar var, bu sıkıntıları nasıl çözeriz, bunun için çalışacaklar. Bize ayak uyduramayan, millete hizmet konusunda ağır davranan, millete hizmet konusunda gereken hassasiyeti göstermeyen yöneticilerle çalışmayacağız. Onlarla yolumuzu ayıracağız. Bu mesajı çok net vermek istiyorum" diye konuştu. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Elvan: Şerefsizler Okula Bomba Atmaktan Dahi Çekinmiyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement