Başbakan Yardımcısı İşler Devrek'te - Son Dakika
Politika

Başbakan Yardımcısı İşler Devrek'te

Başbakan Yardımcısı İşler Devrek\'te

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Devrek’te kaymakamlık ve belediye’yi ziyaret ederek ilgililerden ilçe hakkında bilgiler aldı.

23.07.2014 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Devrek'te kaymakamlık ve belediye'yi ziyaret ederek ilgililerden ilçe hakkında bilgiler aldı.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Zonguldak'tan Ankara'ya dönüşünde Devrek'e uğrayarak kaymakamlık ve belediye yetkililerinden ilçe hakkında bilgiler aldı. Çok yakın zaman Cumhurbaşkanlığı seçimi gerçekleştirileceğini ifade eden İşler, "Bu seçimde bir ilk hayata geçecek Cumhurbaşkanını halkın doğrudan seçmesi ikincisi ise malumunuz yurtdışında da yaşayan vatandaşlarımıza da oy kullanma hakkı verildi. Şuan ülkemizde tatilde olan vatandaşlarımız en yakın hava limanlarında ve gümrük kapılarında vatandaşlarımız oylarını kullanabileceklerdir. Zonguldak ve bu yörede çok sayıda gurbetçi vatandaşımız bulunmakta bu vatandaşlarımız ayın 26'sından itibaren oylarını en yakın hava limanı ve gümrük kapılarında kullanabileceklerdir. Ben bu vesileyle tüm Devrek halkının mübarek Kadir Gecesini ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını tebrik ediyorum" diye konuştu.

Düzenlen ziyaretin anısına İşler'e, Devrek Belediye Başkanı tarafından ilçenin sembolü olan Devrek bastonu hediye edildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Yardımcısı İşler Devrek'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement