Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: "Biz Bu Oyunu Bozarız" - Son Dakika
Politika

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: "Biz Bu Oyunu Bozarız"

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: "Biz Bu Oyunu Bozarız"

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, “Güçlü bir Türkiye istenmiyor, bunun için terörü kullanıyorlar.

23.10.2015 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "Güçlü bir Türkiye istenmiyor, bunun için terörü kullanıyorlar. Ancak bu oyun 1 Kasım'da bozulacak" dedi.

Seçim gezileri kapsamında beraberinde eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Milletvekili İhsan Şener, eski milli futbolculardan Tanju Çolak ile birlikte Ordu'nun Akkuş ilçesine gelen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'u ilçe girişinde Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila, Belediye Başkanı İsa Demirci, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Acar ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Kendilerini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, daha sonra esnaflarla ve vatandaşlarla selamlaştı. Kurtulmuş'un ilçedeki ilk durağı Akkuş Belediyesi oldu. Belediye ziyaretinde Başkan İsa Demirci, Kurtulmuş'a ilçe hakkında brifing verdi. Brifingin ardından Kurtulmuş ve beraberindekiler Akkuş Öğretmenevi Salonu'nda muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada ilk konuşmayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptı. Yılmaz konuşmasında, "1 Kasım seçimlerinde Akkuş üzerine düşeni yapacak. Bu seçimlerde sizden müjde bekliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Akkuş'ta son bir buçuk yılda su ve yol yatırımları bakımından güzel çalışmalara imza attık, bu çalışmalar artarak devam edecek" dedi.

"GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İSTENMİYOR"

Daha sonra söz alan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Türkiye ve içerisinde bulunduğu coğrafya zor bir süreçten geçiyor. 7 Haziran'dan sonra yaşananları hep beraber gördük. Suruç'ta bombaların patlamasıyla birlikte başlayan olaylar son olarak Ankara'da yaşanan ve 102 vatandaşımızın öldüğü son derece zalimce ve vahşice bir katliama dönüştü. Askerlerimiz, polislerimiz şehit edildi. Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Birileri terörü kullanıyor, güçlü bir Türkiye istemiyor. Biz bu oyunu bozarız. İnşallah bu oyunlara vatandaşlarımız 1 Kasım seçimlerinde dur diyecek" şeklinde konuştu.

AKKUŞ'A İKİ MÜJDE

Akkuş ilçesine yeni yatırım müjdeleri veren Kurtulmuş şunları söyledi:

"Akkuş'un bizden beklentileri var, biz bunların bilincindeyiz. İlçeye yapılacak olan cezaevi istihdam sağlayacak. Akkuş'u zenginleştiren bir proje olacak. Mesele sadece cezaevi ile bitmiyor. Akkuş İmam Hatip Lisesi ve yeni devlet hastanesi için 2 Kasım'da iktidarımızla birlikte çalışma başlatıp, 2016 yatırım programına alınmasını sağlayacağız. Meslek Yüksek Okulumuzun çehresini değiştireceğiz. Yaylalar arası teleferik projemizin başlangıç ayağı Akkuş olacak. Tüm bu projelerle beraber yol ve su çalışmalarını da ilçe ve Büyükşehir Belediyelerimiz sürdürüyor. Akkuş ilçemiz bundan sonra daha yaşanabilir bir hale gelecek." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: 'Biz Bu Oyunu Bozarız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement