Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Bosna Hersek'te - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Bosna Hersek'te

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegovic'in gelişi ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile selamlaşması Konser alanında görüntüler Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegovic'in gelişi ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un konuşmalarından görüntüler Orkestradan görüntüler Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Bosna Hersek'te Kurtulmuş, Saraybosna Filarmoni Orkestrası'nın geleneksel Ramazan Konseri'ni dinledi Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, Saraybosna Filarmoni Orkestrası'nın geleneksel Ramazan Konseri'ne katıldı.

05.06.2016 01:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegovic'in gelişi ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile selamlaşması

Konser alanında görüntüler

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegovic'in gelişi ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un konuşmalarından görüntüler

Orkestradan görüntüler

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Bosna Hersek'te

Kurtulmuş, Saraybosna Filarmoni Orkestrası'nın geleneksel Ramazan Konseri'ni dinledi

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, Saraybosna Filarmoni Orkestrası'nın geleneksel Ramazan Konseri'ne katıldı.

Saraybosna'daki Vijecnica Kütüphanesi'nde düzenlenen konsere, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegovic, Bosna Hersek İslam Birliği Başkanı Husein Kavazovic, Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Cihad Erginay, Saraybosnalı yerel idareciler, Türk kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile davetliler katıldı.

Orkestra şefliğini Türkiye'den Oğuzhan Balcı'nın yaptığı konserde, kanun sanatçısı Serkan Mesut Halili ve kemençe sanatçısı Derya Türkan da sahne aldı.

Konserde "Ninni", "Heybeli Ada", Kalkandelen Pazarı", Yine Bir Gülnihal", İstanbul Hatırası" "Sultaniyegah Sirto", "Nihavend Longa" ve "Çargah Sirto" eserleri icra edildi.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, konserin ardından düzenlenen resepsiyona da katıldı.

Numan Kurtulmuş, sabah saatlerinde geldiği Saraybosna'da, Uluslararası Saraybosna Üniversitesinin mezuniyet törenine de katılmıştı.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Bosna Hersek\'te
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Bosna Hersek'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement