Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Ordu'da - Son Dakika
Yerel

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Ordu'da

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, eski Türkiye istikametinde yürümek isteyenlerin, farklı senaryolar içinde olacağını belirterek, "Allah muhafaza bildiğiniz eski yöntemlerle ülkeyi karıştırmak isteyenler de olacak.

13.04.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, eski Türkiye istikametinde yürümek isteyenlerin, farklı senaryolar içinde olacağını belirterek, "Allah muhafaza bildiğiniz eski yöntemlerle ülkeyi karıştırmak isteyenler de olacak. Ne yaparsa yapsınlar, bu millet kararını vermiştir, bir daha eski Türkiye'ye geri dönmeyecektir" dedi.

Ünye'deki ziyaretinin ardından Fatsa'ya geçen Kurtulmuş, ilçedeki bir çay ocağında vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

İlçedeki esnaflarla selamlaştıktan sonra Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlara seslenen Kurtulmuş, cumhurbaşkanlığı ve yerel seçimlerde "destan yazan" Ordu'da, Fatsa ilçesinin de önemli  katkı sağladığını söyledi.

Kurtulmuş, şimdi de milletvekilliği seçimlerine girildiğini belirterek, şöyle konuştu:

"30 Mart seçimleri öncesinde bu milletin yolunu kesmek için nice kumpaslar kuruldu, nice ihanetler yapıldı, bunu hep beraber gördük. Bu memlekette maalesef taş taş üstüne koymayanlar, bu memlekete hiçbir hizmeti olmayanlar, milletin önünü kesmek için bir araya geldi, ittifaklar kurdu ama 30 Mart seçimlerinde o ittifakları sandıkta siz bozdunuz, Türkiye'nin halkı bozdu, aziz milletimiz bozdu. 30 Mart geride kaldı, kumpasların sahipleri milletin önünü kesmek isteyenler, elleri, avuçları boş kenarda bakakaldılar. Millet size 'güle güle' dedi, 'biz yeni Türkiye istikametinde yürüyeceğiz' dedi."

Yerel seçimlerin ardından 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı seçimi yapıldığını anımsatan Kurtulmuş, daha önceki seçimlerde cumhurbaşkanlarının kapalı kapılar ardında seçildiğini ancak milletin meydanlara çıkarak 10 Ağustos'ta Recep Tayyip Erdoğan'ı seçilmiş ilk cumhurbaşkanı yaptığını söyledi.

"Ne yaparsa yapsınlar, bu millet kararını vermiştir"

Kurtulmuş, üçüncü ve son virajın önünde olduklarını anlatarak, "Şimdi yine eski Türkiye istikametinde yürümek isteyenler, 50 bin tane farklı senaryoların içinde olacak. Türkiye'de nice provokasyonlarla bu milletin önü kesilmeye çalışılacak. Türkiye'de belki, Allah muhafaza bildiğiniz eski yöntemlerle ülkeyi karıştırmak isteyenler de olacak. Ne yaparsa yapsınlar, bu millet kararını vermiştir, bir daha eski Türkiye'ye geri dönmeyecektir" ifadelerini kullandı.

Kurtulmuş, 7 Haziran milletvekilliği seçiminde Orduluların aynı kararlılığı ortaya koyacağına inandığını kaydetti.

Ordu'dan ilk defa milletvekilliği seçimine katıldığına vurgu yapan Kurtulmuş, daha önce Ordu'nun meseleleri ve sorunları ile yakından ilgilendiğini ifade etti.

"Ordu'da 5'te 5 yapacağız" diyen Kurtulmuş, Orduluların verdiği kararla 8 Haziran'da 5'te 5 alarak mecliste olacaklarını söyledi.

Konuşmanın ardından Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Ordu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement