Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Ordu'da Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Ordu'da Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 7 Şubat'ta devletin istihbarat birimlerine karşı operasyon düzenlendiğini, 17-25 Aralık operasyonları yapıldığını hatırlatarak, "Bunların hepsini gördük, yetmedi işte geçenlerde gördük. Adam kamikaze gibi kendisinin yetkisi alanında olmayan bir dosyaya el atıyor ve bir başka mahkemenin yargıladığı adamı serbest bırakmaya kalkıyor.

01.05.2015 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 7 Şubat'ta devletin istihbarat birimlerine karşı operasyon düzenlendiğini, 17-25 Aralık operasyonları yapıldığını hatırlatarak, "Bunların hepsini gördük, yetmedi işte geçenlerde gördük. Adam kamikaze gibi kendisinin yetkisi alanında olmayan bir dosyaya el atıyor ve bir başka mahkemenin yargıladığı adamı serbest bırakmaya kalkıyor. Zannettiler ki Türkiye sahipsiz" dedi.

Seçim çalışmaları için memleketi Ordu'da bulunan Kurtulmuş, Kumru ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ziyaretinin ardından seçim otobüsünden halka hitap eden Kurtulmuş, Türkiye'nin yakın zamanda çok zor süreçleri geride bıraktığını söyledi.

7 Haziran'da yapılacak seçimlerin Türkiye'nin geleceğini tayin edeceğini vurgulayan Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Allah'a şükür çok önemli virajları başarıyla geçtik. Ama kolay olmadı. Yapılan kumpasları şöyle bir hatırlayalım. 7 Şubat'ta devletin istihbarat birimlerine karşı operasyon düzenlediler, 17-25 Aralık operasyonları oldu, bunların hepsini gördük, yetmedi işte geçenlerde gördük. Adam kamikaze gibi kendisinin yetkisi alanında olmayan bir dosyaya el atıyor ve bir başka mahkemenin yargıladığı adamı serbest bırakmaya kalkıyor. Zannettiler Türkiye sahipsiz, zannettiler ki bu millet devletinin arkasında durmayacak. Efendim dinleme olayları, bir takım operasyonlar, millet 30 Mart'ta tokat gibi cevabını verdi."

Kurtulmuş, Türkiye'nin önündeki en keskin virajın 7 Haziran seçimleri olduğuna işaret ederek, "Bu seçimin ardından Allah'ın izniyle Türkiye'nin önündeki dört yıl bir daha seçim olmayacak ve sadece millete hizmet edilen bir süreç olacaktır. Bunun için Kumrulu kardeşlerimize de önemli görevler düşüyor. Sizlerin desteği ile inşallah Türkiye'nin önü daha da açılacaktır" diye konuştu.

Numan Kurtulmuş, konuşmasının ardından partisinin seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Çamaş ilçesini de ziyaret eden Kurtulmuş, burada da vatandaşlarla bir araya gelerek seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

Vatandaşlar tırla konvoyun önünü kesti -

Bu arada seçim çalışmaları kapsamında gün içerisinde Korgan, Kumru ve Çamaş ilçelerini ziyaret eden Kurtulmuş, ilçelerden dönüşü sırasında bir grup vatandaş fotoğraf çektirmek için konvoyun önünü tırla kesti.

Makam aracını durduran Kurtulmuş, onlarla hatıra fotoğrafı çektirip bir süre sohbet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Ordu'da Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement