Başbakan Yardımcısı Türkeş, Necati Şaşmaz'ı Kabul Etti - Son Dakika
Magazin

Başbakan Yardımcısı Türkeş, Necati Şaşmaz'ı Kabul Etti

Başbakan Yardımcısı Türkeş, Necati Şaşmaz\'ı Kabul Etti

MHP'den olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra AK Parti'ye geçen Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz'ı kabul etti.

07.04.2016 16:07  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, sanatçı Necati Şaşmaz'ı kabul etti. Türkeş'in, Şaşmaz'ı kabulü Çankaya Köşkü'nde gerçekleşti.

AMCASI MHP MİLLETVEKİLİYMİŞ

Kabül esnasında bir gazetecinin, "Necati beyle tanışıklığınız nereden geliyor?" sorusu üzerine Türkeş, Şaşmaz ailesiyle ikinci kuşaktan tanıştığını, Necati Şaşmaz'ın amcası Tahir Şaşmaz'ın 12 Eylül öncesinde MHP milletvekili olduğunu söyledi.

KURTLAR VADİSİ'Nİ İZLEMİYORMUŞ

Türkeş, "Kurtlar Vadisi dizisini izliyor musunuz?" sorusuna, dizi izlemekte çok başarılı olmadığını, sadece Kurtlar Vadisi'nin ilk bölümlerini izlediğini ifade etti.

REKLAMLARI ELEŞTİRDİ

Dizi aralarındaki reklamların uzunluğuna değinen Türkeş, "Araya o kadar uzun reklam giren hiçbir şeyi seyretmem" demesi, gülüşmelere neden oldu.

Daha sonra basına kapalı devam eden görüşme, yaklaşık 1 saat sürdü.

BAHÇELİ "MİRASYEDİ" DEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere MHP Lideri Devlet Bahçeli, AK Parti'ye geçen Tuğrul Türkeş'i sert sözlerle eleştirerek "mirasyedi" yakıştırmasında bulunmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Magazin Başbakan Yardımcısı Türkeş, Necati Şaşmaz'ı Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Önce Vatan: Hayırdır film de sahne almayı mı düşünüyorlar acaba? Babasının partisini bırakıp giden adamdan bir alt olmaz.Önce küçük kardeşi de gitmişti ne oldu? 12 5 Yanıtla
  • Habip : Ne yediğiniz vatandaşı ilgilendirmez. 14 1 Yanıtla
  • TC: Eder etmezmi, ben vatandaş olarak dilekçe versem kabul etmezler 6 3 Yanıtla
  • MİLLETİ KURTLAR VADİSİ İLE KANDIRIYORLAR: satılık çakma milliyetçiler ulan o kadar asker öldü polis öldü AKP o kadar PKK ya destek oldu n AKP yi protesto ettiler nede PKK yı protesto ettiler bunlarda AKP gibi vatan hainleri sözde nilliyetçiler özde teslimiyetçiler kuru kafa milliyetçileri bunlar AKP ve MHP bu ülkeyi sattılar resmen şimdi döndüler vatansever oldular ama bu ülkede kimlerin vatan haini olduğunu herkes biliyor nakör vatan hainleri 5 2 Yanıtla

Advertisement