Başbakan Yardımcısı Türkeş, Serçev Başkanı Ersoy ve Çocukları Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Türkeş, Serçev Başkanı Ersoy ve Çocukları Kabul Etti

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, SERÇEV Yönetim Kurulu üyeleri ve çocukları kabul etti.

13.10.2015 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, SERÇEV Yönetim Kurulu üyeleri ve çocukları kabul etti.

Başbakan Yardımcısı Türkeş, Serebral Palsili Çocuklar Derneği (SERÇEV) Yönetim kurulu Başkanı Sinem Ersoy, Yönetim Kurulu üyeleri ve çocukları kabul etti.

Türkeş, Engelsiz Okulun türünün ilk örneği olduğunu söyleyerek, "İnşallah daha da çoğaltırsınız, daha fazlası yapılabilir. Milli Eğitim bakanlığı ve TOKİ'nin katkılarıyla en kısa zamanda tamamlanacak. SERÇEV, bana bir şeyler öğretiyor. Benim bir katkım var mı? Belki görünülürlük. Ben toplantılarınıza ilk gelmeye başladığımdan beri ben epey şey öğrendim. Sizlerle bugün burada sohbet etmekten büyük memnuniyet duyuyorum" dedi.

Ersoy, Türkiye'de 600 bin Serebrnal Palsili birey yaşadığını belirterek, "Bizde onların eğitimde, sağlıkta ve istihdamında bir nebze olsun yaralarına merhem olmak üzere kurulmuş bir derneğiz. Türkiye'de ve dünyada ilk olana Engelsiz Meslek Lisesi 'nin açılışını da bizleri onurlandırdınız, geldiniz. Bu okulların yaygınlaştırılması için bize öncü oldunuz. Acılı bir gündeyiz., Yüreklerimiz yanıyor ama sizlerde birlikte olmak bizlere ve çocuklara güç veriyor" ifadelerini kullandı.

Kabul sırasında çocuklar Türkeş'e hediye verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Türkeş, Serçev Başkanı Ersoy ve Çocukları Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement