Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Çankırı'da - Son Dakika
Politika

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Çankırı'da

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Çankırı\'da

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "AK Parti hükümeti olarak Çankırı’da 4 milyar liralık yatırım gerçekleştirdik" dedi.

22.05.2015 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "AK Parti hükümeti olarak Çankırı'da 4 milyar liralık yatırım gerçekleştirdik" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Ahmet Yesevi Camii Meydanı Projesi'nin açılışını yapmak üzere Çankırı'ya gelen Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Çankırı Valiliği'ni ziyaret etti. Valilik girişinde kalabalık bir grup tarafından karşılanan Akdoğan, valilik şeref defterini imzaladı.

Daha sonra Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'dan kentle ilgili brifing alan Akdoğan, AK Parti iktidarında Çankırı'nın gelişip güçlendiğini kaydetti.

Çankırı'nın özel, kamu ve yabancı sermaye yatırımları açısından önemli gelişmeler yaşadığını ifade eden Akdoğan, "Biz bugüne kadar hükümet olarak Çankırı'da 4 milyar liralık yatırım gerçekleştirdik. Tabi dış ticaret hacmi önemli ama ihracat daha önemli. Çankırı'da 1 milyon dolarlık bir ihracat kapasitesi vardı. Bu geçen yıl itibariyle 70 milyon doları buldu. Her açıdan Çankırı gerçekten 10 yıl öncesine göre çok çok ileri bir noktada. Bunu gözlemlemenin memnuniyetini yaşıyoruz" dedi.

Akdoğan'a ziyaretlerinde AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı irfan Dinç, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, Karatekin Üniversitesi Rektörü Ali İbrahim Savaş ve AK parti Çankırı Milletvekili Adayları Muhammet Emin Akbaşoğlu eşlik etti. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Çankırı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement