Başbakan Yıldırım: Darbenin Girişiminin Önlenmesinin Başında Halkımızın Haber Ağının Kesilmemesidir - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yıldırım: Darbenin Girişiminin Önlenmesinin Başında Halkımızın Haber Ağının Kesilmemesidir

Başbakan Binali Yıldırım, darbe girişimi sırasında hasar gören TÜRKSAT'ı ziyaret ederek, "Bu darbenin girişiminin önlenmesinin başında halkımızın haber ağının kesilmemesidir.

22.07.2016 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Binali Yıldırım, darbe girişimi sırasında hasar gören TÜRKSAT'ı ziyaret ederek, "Bu darbenin girişiminin önlenmesinin başında halkımızın haber ağının kesilmemesidir. Bu yüzden ben burada çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, darbe girişimi sırasında hasar gören TÜRKSAT'ı ziyareti sırasında konuştu. Yıldırım şu ifadeleri kullandı: "İlk yıllardaki TÜRKSAT 1A'ya hizmet eden şimdi de TÜRKSAT'ı sembolize eden bir antendi. Onun gerçek yayınların çıkıldığı anten gibi düşünüp oraya attılar. Halbuki yayınlar başka yerden yapılıyordu. Oraları tutturamadılar. Başka yerleri havadan taramak suretiyle, bombalar atmak suretiyle etkisiz hale getirmeye çalıştılarsa da buradaki TÜRKSAT çalışanı arkadaşlarımızın çok basiretli, akıllıca tutumları nedeniyle zaman kazanarak gerçek merkeze erişimlerini imkansız hale getirdiler.

BU DARBENİN GİRİŞİMİNİN ÖNLENMESİNİN BAŞINDA HALKIMIZIN HABER AĞININ KESİLMEMESİDİR

Kısa bir süre TRT'yi işgal ettiler korsan duyurularını yapmaya çalıştılar. Ama kısa sürede TRT yayından çıkarıldı. Bütün kanallarımız da kesintisiz devam etti. Darbenin önlenmesinde canla başla çalışan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu darbenin önlenmesinde kendi çaplarında çok büyük bir katkı sağlamışlardır. Bu darbenin girişiminin önlenmesinin başında halkımızın haber ağının kesilmemesidir. Bu yüzden ben burada çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım: Darbenin Girişiminin Önlenmesinin Başında Halkımızın Haber Ağının Kesilmemesidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement