Başbakan Yıldırım, Grup Toplantısında Konuştu 2 - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yıldırım, Grup Toplantısında Konuştu 2

Başbakan Yıldırım, Grup Toplantısında Konuştu 2

Dha ANKARA- Başbakan Yıldırım: Önümüzde Bayram var siz siz olun kurallara uyun yolların kralı olmaz, kuralı olur (1)"Hangi teknolojiyi kullanırsanız kullanın insan hatalarını kaldıracak bir makine henüz icat edilmedi"Başbakan Binali Yıldırım partisinin grup toplantısında konuştu.

21.06.2016 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha ANKARA- Başbakan Yıldırım: Önümüzde Bayram var siz siz olun kurallara uyun yolların kralı olmaz, kuralı olur (1)

"Hangi teknolojiyi kullanırsanız kullanın insan hatalarını kaldıracak bir makine henüz icat edilmedi"

Başbakan Binali Yıldırım partisinin grup toplantısında konuştu. Bayram trafiğine dikkat çekerek, trafik kurallarına uymanın önemine vurgu yapan Yıldırım, "Hangi teknolojiyi kullanırsanız kullanın insan hatalarını kaldıracak bir makine henüz icat edilmedi. Önümüzde bayram var, vatandaşlarımıza hep söyledik; kaymak gibi yollar yaptık. Yolları böldük memleketi birleştirdik. Siz siz olun kurallara uyun. Çünkü yolların kralı olmaz, yolların kuralı olur" dedi.

Dün Elazığ'daki tren yolunda meydan gelen kazadan duyduğu üzüntüyü dile getiren Yıldırım, "Dün Elazığ'da hemzemin geçit yerine herhangi bir yerden tren yolundan geçmeye çalışırken bir sürücü maalesef araçta bulunan 9 vatandaşımız hayatını kaybetti. Her şey insanla başlıyor ve bitiyor. Ne tedbir alırsanız alın, hangi teknolojiyi kullanırsanız kullanın insan hatalarını kaldıracak bir makine henüz icat edilmedi. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Önümüzde bayram var, vatandaşlarımıza hep söyledik; kaymak gibi yollar yaptık. Yolları böldük memleketi birleştirdik. Siz siz olun kurallara uyun. Çünkü yolların kralı olmaz, yolların kuralı olur. Elazığ'daki kazada hayatını kaybeden tarım işçilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım, Grup Toplantısında Konuştu 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement