Başbakan Yıldırım: O Akıl Arka Planda Aynı Hacivat Karagöz Gibi Bunları Yönetiyor (2) - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yıldırım: O Akıl Arka Planda Aynı Hacivat Karagöz Gibi Bunları Yönetiyor (2)

Başbakan Yıldırım: O Akıl Arka Planda Aynı Hacivat Karagöz Gibi Bunları Yönetiyor (2)

CUMA NAMAZINI O CAMİDE KILDIBaşbakan Binali Yıldırım, cuma namazını, 15 Temmuz'daki darbe girişimi gecesi sala okuduğu için 3 kişi tarafından tartaklanan müezzin Mehmet Kuzgun'un görev yaptığı İzmir'in Narlıdere İlçesi'ndeki Kutlu Yalvaç Camisi'nde kıldı.

14.10.2016 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CUMA NAMAZINI O CAMİDE KILDI

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazını, 15 Temmuz'daki darbe girişimi gecesi sala okuduğu için 3 kişi tarafından tartaklanan müezzin Mehmet Kuzgun'un görev yaptığı İzmir'in Narlıdere İlçesi'ndeki Kutlu Yalvaç Camisi'nde kıldı. Hutbeyi cami imamı Nusret Cengiz okudu. Başbakan Yıldırım namaz sonrası, darbe girişimi gecesi saldırıya uğrayan caminin müezzini Mehmet Kuzgun ile sohbet etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Yıldırım, daha sonra camideki cemaatle sohbet etti. Cami önünde bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtlaması beklenen Başbakan Yıldırım, Ödemiş'teki programına geç kalmamak için, Hava Eğitim Komutanlığı'na geçerek helikopterle bu ilçeye gitti.

AVUKAT AÇIKLAMA YAPTI

Başbakan Yıldırım'ın camiden ayrılmasının ardından, müezzin Mehmet Kuzgun'un avukatı Zeki Arıtürk bir açıklama yaptı. Avukat Arıtürk, "Hocamız kalkışma mağdurlarından biri, sala vermek üzere camiye geldiğinde bir grubun saldırısına uğradı. 17 Temmuz'dan itibaren savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Bu kişiler serbest bırakılmıştı ve biz de tekrar suç duyurusunda bulunduk. Darbeye destek verdikleri için salıverilmemeleri için başvurduk. Bu kişiler ikinci kez salıverildiler. Kalkışma yapan tüm alçaklara gerekli müdahalenin devletimiz ve milletimiz tarafından yapılacağını biliyoruz. Dosya gizli olduğu için inceleyemiyoruz. Bu kişiler duruşma sonucunda değil dosya üzerinden serbest bırakıldı. Bunlar nereye kaçarsa kaçsın bizler davamızın peşinde olacağız. Sayın Başbakan, devletin hocamızın ve milletinizin yanında olduğunu söyledi. Sayın Başbakanımız geçmiş olsun temennilerini iletti. Biz de kendilerine teşekkür ediyoruz. Hiçbir çapulcuya, namussuza izin verilmeyecek" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım: O Akıl Arka Planda Aynı Hacivat Karagöz Gibi Bunları Yönetiyor (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement